Ukrainian Vancouver
-
Можна ваш номер телефону,якщо ще потрібен помічник. Мій чоловік столяр, проживаємо в Сюррей.
-
♥️ Робота♥️ Вітаю, шукаю на завтра помічницю на українську ярмарку в Ванкувері. З 11:00 до 4:00. Подробиці в особисті повідомлення. Дякую.
-
Я думав що знаю як робити гроші в Канаді, але насправді тут все зовсім інакше, аніж в інших країнах. Хочете створити пасивний дохід і вийти на пенсію в 3-5 разів швидше? Почитайте цю книжечку в 44 сторінки. PDF / ePUB. Вона дуже інформативна та цікава для всіх, хто хоча стати фінансово успішним тут в Канаді. Качайте на сайті або напишіть мені, я скину книжку в особисті повідомлення.
-
сбросьте пожалуйста мне в личку
-
Alina надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4440
-
Доброго дня)Можна мені книгу будь-ласка?
-
Запрошую на курси англійської онлайн 📚 Я дипломований викладач з 5-річним досвідом роботи з рівнями A0-B2 Якщо ви бажаєте підвищити рівень вашої загальної англійської чи підготуватись до CELPIP звертайтесь в особисті за детальною інформацією та відгуками Є можливість приєднатися до групових занять та індиви
-
вам прислали книгу? мне нет, наверное очередной Спам?
-
значит баним его как Спамера🤗 нажимайте кнопку « пожаловаться» и выбирайте опцию « спам»
-
Якщо б ви прогуглили цього "автора", то побачили б, що це чергова інвест фірма, тобто навіть якщо б вам прислали цю книгу - яку на сайті типу надають безкоштовно за умови регистрації - то вся її суть була б у "інвестуй з нами... і буде нам щастя"
-
знайома отримувала через FedEx