Ukrainian Vancouver
-
Я вважаю вона вже закінчилась, не почавшись. А усім раджу просто гугліти обмінни пункти найближчі до вас. Крипту можливо міняти законно у Ванкувері. Та можно написати мені в особисті, та зустрітися в одному з двох наших обмінних пунктів у North Vancouver
-
Patrick Van надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 5638
-
Всім привіт! Чи може хтось порадити хорошого українськомовного психолога? Буду вельми вдячний
-
Соціальне оголошення.🤗 Для тих хто збираеться залишитись в Канаді на найближчі 3 або навіть 5 років.💪💪💪 Нагадування для новеньких але заклопотанних: 1. ПР отримайте якнайшвидше. Якщо швидше отримати за рік у "террібл" провінції, то їдьте і робіть. Якщо одружитесь, то це десь аж два роки чекать. ПР - це перший крок від рабства! 2. Мова: чим краще - тим краще. 3. Права - отримайте і покладіть в шухляду. 4. Збирайте гроші на даунпеймент, поїздку в Мексику, або дорогущу гречку. Прогугліть що таке Кредіт Скор. 5. Багато шахраїв пишуть в особисті повідомлення, будь те обережні! Посилки, обмін валют, запрошення, фейкові посилання- перепровіряйте будь ласка! Нехай щастить усім!❤️❤️❤️ Складно тільки перші 5 років.
-
Підкажіть будь ласка план дій.жінка цілий рік не працювала. Потрібно подавати декларацію про податки?і що вказувати?скрізь нулі?
-
Ага,зрозумів)не отримували допомоги.
-
Мені не приходила,вже подавав декларацію за позаминулого рік
-
Куди має прийти Т5?
-
Nikoletta надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 5656