Ukrainian Vancouver
-
Всім привіт 🙋♀️ Давайте знайомитись з тими, хто ще мене не знає, я Марина професійний майстер з оформлення та ламінування брів і вій 🤩 Запрошую до себе на beauty therapy 😻в затишну і світлу студію в 📍 New Westminster Також в нашій студії можна одночасно зробити брівки та манікюр , або ламінування вій та педикюр 👌 Ти можеш довірити мені свої брови та вії💓 Тому що я зможу підкреслити твою індивідуальність завдяки особливому підходу та майстерності 🥰 Процедури ламінування вій та брів з легкістю зможуть зменшити ваш час при створенні макіяжу , а особливо коли хочеться легкості на обличчі В роботі використовую лише якісні та одноразові матеріали 👌тому про безпечність процедури ви можете не хвилюватися
-
Заборонено residential. Commercial можна
-
Ці коментарі від банку. З боку банків вони ок, але з боку government and legal authorities це неможливо
-
Ця інформація не вірна. Така інформація поперше пройшла, а потім підтвердили, що це неможливо. Сходіть до лоєра. Я ріелтор, лоєри та нотаріус не complete для украінців без статусу.
-
Я мала на увазі, що не підпадає під exemption в ВС. Але 20% звісно переплачувати нікто не хоче, тому це теж саме що й не можна
-
Вона вірна. Треба оплатити 20% ptt. В Альберті не треба. А так то можна
-
Тобто українці як і люба інша робоча віза обходить при особих умовах foreigner buyers ban, але не обходить провінційний foreigner buyers tax in BC
-
Актуальні знижки на домашній інтернет та мобільний зв'язок від TELUS / KOODO: 🛜Домашній інтернет - Швидкість: 250 Мбіт/с та 1 Гбіт/с - Безлімітний - Без оплати за підключення - $55 / $65 на місяць 📲Мобільний зв'язок 📍TELUS - 120GB 5G+ - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $45 📍KOODO - 20GB - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення - Номер телефону переноситься❕ - Ціна на місяць: $39 Та інші варіанти 📩 Більш детальніше звертайтесь в особисті повідомлення
-
-
Я напишу в приват
-
Доброго дня Ніхто найближчим часом не летить в Україну ? Дуже потрібно передати документ за винагороду 🙏
-
Доброго вечора, шукаю кімнату з 1 березня для себе
-
Хочу повернутися в канаду, живу в сша, приїжав по програмі для українців, але закінчилась віза, є дійсний ворк перміт. Буду вдячний за любу допомогу