Ukrainian Vancouver
-
Мені навіть пофіг що вони кажуть. Хоча нічого крім вибачень від них не чула. Від того що вони тікають ближче наша перемога, а від того що молоді чоловіки тікають від захисту незалежності своєї держави до жінок і дітей перемога тільки далі!!!!
-
Дякую
-
Особисто мав такого знайомого с Криму) який в 14 році коли ми разом навчались у Харькові дуже радів приеднанню Криму. Сміявся з «хохлів» а в 2022 приїхав до Канади завдяки схованому Україньскому паспорту. Коли я наїхав на ного він став все заперечувати та намагався мені довести що ніколи нічого супротив України не мав!))) Та був таємним лібералом) ось так) і я впевнений це не єдиний випадок
-
Тоді питання до адміністрації, чому Кремловскі боти досі тут?)
-
От мені цікаво так всі тринрять за цих мужиків чому не в окопах , а самі ж де?Дівчатам у нас також дозволено йти на передову! Чому на державному рівні не скажите чому же рашистський газ під територією України пускають? Чому ніяка ракета недайбог🤦♀️ не влучила в тробопровід? Чому наші мужики призовики купують все самі, хоч було фінансування? Чому люди сидять в Києві без світла, зато в Конче-Заспі завжди є світло і вулиці всі-всі освітленні?
-
А ви самi iз окопа пишете напевно?