Ukrainian Vancouver
-
В Ванкувері немає. Посольство в Оттаві, Консульства в Торонто та Едмонді.
-
Всім привіт. Чи є тут кухарі? Мій чоловік сушеф, хотіла знати яка приблизно зарплатня у них і чи важко роботу знайти.
-
Если так, и вы где-то это слышали тогда для подтверждения правдивости информации сходите в Canada Centr of BC и задайте им вопрос по этой теме, и когда получите ответ напишите здесь в чат, это будет очень полезная информация 🙏☺
-
Так напишите внутри Ванкувера, и может не по программе CUAET а это просто программа федеральная такая от BC, и возможно не только для приехавших по программе, но и для других беженцев и эмигрантов.
-
Билеты на рейсы в Канаду есть выдаются по правительственной программе, но нету информации об бесплатных транспортных билетах внутри страны на целый год. Если вы слышали нужно поискать информацию об этом, я искал не нашол но было бы конечно не плохо ☺
-
Саме так. Як варіанти, на початок 2 тижні безкоштовно готель від SUCCESS, якщо є в них вільні кімнати - зареєструватись в аеропорту, на вихрді з літака, або за телефоном, як приїдете вночі. Або аернб
-
Добрий день! На днях буду у Ванкувері, то ж шукаю кімнату для оренди на початку лютого. Бажано поділяти житло із дівчиною. Орієнтовний бюджет до 800-900$. Не курю, шкідливих звичок не маю. Буду рада рекомендаціям або пропозиціям!
-
Думаю що «трьошку»
-
в мене така ж історія, хочу сказати що їздити в канаду і з канади до закінчення візи можна , але після закінчення вже не можливо, треба йти в посольство канади брати заявку щоб виїхати, або зробити новий паспорт, і продовжити візу через сайт де робили візу)
-
Привіт всім. Підкажіть будь ласка на скільки важко зняти квартиру у Ванкувері? Сім'я з трьох дорослих та однієї дитини. І скільки буде коштувати 2 bed? Дивлюся на сайтах. Ціни різні і дуже мало варіантів. Дякую
-
В мене така ж ситуація. Якщо продовжити паспорт це не продовжить візу. То їхатиму як є, в Канаді одразу на новий паспорт в українське консульство, потім на нову візу. Мені радили так.
-
Всім привіт) Є тут хтось, хто виїжджав з дитиною, у якої строк дії паспорта скоро закінчиться? Питання в тому, як краще діяти. Продовжити паспорт, чи заїхати вже як є ( віза буде до вересня)? Як діяти після приїзду?