Ukrainian Vancouver
-
Всім привіт 👋 Я персональний онлайн тренер і дієтолог-нутриціолог 🍽 Допоможу вам накачати 🍑 Зробити плоский живіт 💪 І рельєфне тіло ✅ БЕЗКОШТОВНО консультую та даю рекомендації Чекаю вас у лс 🙂
-
УРОКИ ВОКАЛУ🎧|ФОРТЕПІАНО🎹|ГІТАРА 🎸|ОНЛАЙН🌎 ✅ХОЧЕШ ЩОБ ТВОЯ ДИТИНА ГАРНО СПІВАЛА? ✅ХОЧЕШ СПІВАТИ ,АЛЕ НЕ ЗНАЄШ ЯК? ✅НАМАГАЄШСЯ ВЧИТИСЬ СПІВАТИ САМ/САМА АЛЕ НЕ ВИХОДИТЬ? ✅ХОЧЕШ ДІЗНАТИСЯ СЕКРЕТИ ВОКАЛУ, ОСОБЛИВІ ТЕХНІКИ ЯКІ ЗРОБЛЯТЬ ТВІЙ ГОЛОС НЕПОВТОРНИМ? Тоді тобі саме до нас на Уроки Вокалу онлайн: В нас працюють найкращі педагоги : ✅Лауреати конкурсів,вища освіта ✅Солісти Філармоній ✅Використовують професійне обладнання для уроків, УНІКАЛЬНУ інтерактивну платформу ➡️ФОРМАТИ НАВЧАННЯ: ІНДИВІДУАЛЬНО/МІНІ ГРУПИ ДЛЯ ДІТЕЙ/МІНІ ГРУПИ ДЛЯ ДОРОСЛИХ ⬅️ ПРОБНЕ ЗАНЯТТЯ -120грн(3💲,або 3 💶,4канадських долара💲☺️💚) ❕❕Беремо на навчання від 4+ до 100+❕❕❕
-
А ось це зовсім не зрозумів: "І навіщо давати поради, коли пишуть про допомогу)?" Ви шукаєте безкоштовне житло у даунтауні Ванкувера?? Поради - справа марна, невдячна. Але я б на вашому місці замислився, а чи насправді воно вам потрібно у даунтауні? Пишіть у приват, розкажу по районах та особливостях.
-
Вітаю! 📸 Я з гарними новинами до тих, хто любить фотографуватися або потрібен бізнес-контент для соц мереж🤗 У березні можу зробити декілька безкоштовних фотосесій для українців. Ванкувер. Звертайтесь у приватні повідомлення ❤️
-
То буде найбільша помилка, яку Ви можете скоїти. Причом помилка, яку потім буде вкрай важко , навіть неможливо, виправити.По перше, Ваш старт у Канаді буде найважчим з можливих. По друге, шанси отримати PR дуже малі. Хоча, все досить індивідуально. Як Ви двадцятирічний доктор наук , Нобелевський лауреат з вільною англійською та мільйоном, краще двома, їхати можна не вагаючись
-
Я не буду сперечатися, я відразу поїхав у Ванкувер, вже отримав PR, ні про що не жалкую, але ви маєте тверезо робити оцінку, зараз оренда в Ванкувері дуже дорога