Ukrainian Vancouver
-
Їм потрібно свої дані і меіл продиктувати по телефону?
-
Прийде на меіл сповіщення і там зможете зайти в свій акаунт.
-
Треба їм зателефонувати і вони візьмуть ваші дані і зареєструють.
-
Добрый день, ребята нужен совет, недавно приехала в Ванкувер, ищу работу, предложили работу няни но не официально, условия хорошие но я не знаю на сколько это будет не законно и какие последствия меня могут ждать. да и посоветоваться особо не с кем, что ДЕЛАТЬ ? За ранее благодарю.
-
Гірськолижний курорт Big White чекає на вас у гості ! Це другий курорт у Канаді за загальним рейтингом та перший за рейтингами сімейного курорту. Цього року в моїй будівлі в самому центрі курорту відкрито сауну та джакузі (hot tub)! Як моїм постійним клієнтам я хотів би запропонувати вам наступні ціни: ⁃ Проживання - від $170 за квартиру ⁃ паси - від $47 ⁃ Уроки інструктора - від $60 ⁃ Оренда обладнання - від $20 Поспішайте з резервацією – залишилося лише два місяці зимової казки.
-
Good afternoon. I saw your post on Facebook, my family and I are looking for a sponsor. My family consists of 3 people. mother - Anna, 35 years old, husband Andrei, 38 years old, daughter - Violetta, 13 years old. we are very active, no bad habits, do not smoke, do not drink. My husband and I have been living in a civil marriage for 5.5 years. We have children from our first marriage, I have a daughter, my husband has a son. we are from Ukraine, my daughter and I are from Donetsk, in 2014 we had to leave our home and move to another city because of the war in Donbass. She moved with her daughter to live in Chernihiv and began a new life. in February we were forced to flee from Chernigov again. My house in Donbass is destroyed and the territory is occupied (my husband and I decided to start a new life, for the sake of the children we are ready to work and start everything from scratch. We have friends in Cleveland who are waiting for us. Can you help us, can you tell me where else you can apply for sponsorship. maybe you have acquaintances, friends who could help us. thank you very much for listening. we will be very grateful for any help
-
Перевірте перелік, якщо ваша професія в Priority Occupations list, то все буде просто
-
Тут якісь тупі налаштування, що моє повідомлення з посиланням на офіційне джерело видалилось. Тож у двох словах скажу, що умови в ВС не важче ніж в інших провінція. Все залежить від вашої професії-роботи. На офіційному сайті є перелік пріоритетних професій. Плюс треб добре здати тест по англійській. Є і інші фактори якими можна додати собі балів. Але взагалі набрати прохідний бал для номінації не так важко. Я вивчав і порівнював різні провінціі і для IT тут добрі умови. Пошукайте у гуглі BC Provincial Nominee Program (так є у кожній провінції)
-
Не погоджусь з безпідставними оптимістами, яких тут переважна більшість. Люди приїхали недавно і ще не встигли пройти цей процес та відчути всю його «легкість»Програма ВС - досить тяжка пройти по ній зовсім не просто. Тяжча та гірша тільки в Онтаріо. Значну частину провінційної квоти вигрібають іноземні випускники місцевих вишів - китайці та індуси. Можна мати прозідний бал, та все одно чекати своєї черги роками, бо потпереду кожного разу з‘являється хтось «кращий». Я категрично НЕ раджу починати свій шлях у Канаді саме з ВС. Краще отримати номінацію в більш лояльній для емігрантів провінції і вже потім , як залишиться бажання, переїхати. Ніхто насправді не знає що буде, як три роки програми закінчаться а PR ще намає. Тому раджу всі зусилля направити саме на отримання статусу а не на забезпечення гарного виду з вікна
-
З атлантичних провінцій найкраща NL, там нібито можна подаватись на номінацію відразу. ( як відверто звучить занадто гарно, варто перевірити цю інформацію). Та досить м‘які програми і відносно низька вартість життя , однак біда цих провінцій - досить тяжко з роботою. Ще у NS. останнім часом все дуже сильно подорожчало. Конкретно по NB нічого не скажу там знайомих немає 😀
-
Краще раніше прийти - буде менше людей, менші черги, і роботодавці будуть «свіжі». З боку роботодавця, ці ярмарки дуже виснажливі, декілька годин марафону міні-інтерв‘ю та розмов. Якщо менше людей крутиться поруч, вам також можуть приділити відносно більше часу.
-
Ще зачекайте декілька годин. Ближче до обіду прокинуться дамочки, що працюють чоловічими дружинами. Ось вони точно Вам напишуть , як все класно, гарно та безтурботно, що головна проблема тут знайти нормального тренера з фітнесу та некриворуку манікюршу. У кожного свій підхід до диття та своє розуміння складностей. Дуже підтримую Ваш відповідальний та виважений підхід до цього питання. Нажаль, система збудована так, що як почати в одній «модній» провінції потім переїхати та отримати PR в іншій -більш лояльній , буде вкрай проблематично.