Ukrainian Vancouver
-
Добрий день, підскажіть з власного досвіду, яка зарплатня буде задовільною для комфортного проживання на двох у Ванкувері. У розумінні комфортне (місце проживання, харчування, інколи розваги)
-
Добрий день. Хто знає достовірну інформацію про одноразову допомогу у 3000 до якого часу її видають, бо я бачив інформацію що до 31.03.2023. Дякую.
-
Здравствуйте, я лицензированный риэлтор, и я ищу очень честного личного помощника, который может работать из дома и размещать объявления о сдаче квартиры на рынке. Плата составляет 600 долларов в неделю, напишите мне, если вы заинтересованы сейчас, спасибо. Эшли арендует недвижимость.
-
Британська Колумбія дає виплати для інвалідів на рівні 1350$ ( американських долларів ) на протязі 12 місяців , крім того ще є федеральні одноразові виплати при приізді до Канади , сам інвалід 2 групи і вибрав округ Британська Колумбія бо тут краще для людей з інвалідністю , інвалідність звичайно напевно треба буде підтверджувати
-
Чому ?
-
Оу 🙄 Тепер ялинка без іграшок
-
Так, виплата буде для тих, хто отримав тимчасовий статус до 31.03.23 - тобто, в’їхав у Канаду і отримав ворк перміт. Виплату можна оформити до 30.06.2023
-
Дякую що сказали , бо я планував 23 квітня приіхати , а тут така новина )
-
Ох , з мене кава в ванкувері 🍩☕️
-
Коли я шукала, то треба дуже високий рівень англійськоії та місцева освіта, якісь курси чи дипломи.
-
Я теж про це думала, але напевно фінансової підтримки на навчання не буде ( Навіть не уявляю скільки коштує освіта.
-
Шо шо, а освіта за свій кошт і вона не дешева. Тільки англійську можливо знайти безкоштовно
-
УРОКИ ВОКАЛУ🎧|ФОРТЕПІАНО🎹|ГІТАРА 🎸|ОНЛАЙН🌎 ✅ХОЧЕШ ЩОБ ТВОЯ ДИТИНА ГАРНО СПІВАЛА? ✅ХОЧЕШ СПІВАТИ ,АЛЕ НЕ ЗНАЄШ ЯК? ✅НАМАГАЄШСЯ ВЧИТИСЬ СПІВАТИ САМ/САМА АЛЕ НЕ ВИХОДИТЬ? ✅ХОЧЕШ ДІЗНАТИСЯ СЕКРЕТИ ВОКАЛУ, ОСОБЛИВІ ТЕХНІКИ ЯКІ ЗРОБЛЯТЬ ТВІЙ ГОЛОС НЕПОВТОРНИМ? Тоді тобі саме до нас на Уроки Вокалу онлайн: В нас працюють найкращі педагоги : ✅Лауреати конкурсів,вища освіта ✅Солісти Філармоній ✅Використовують професійне обладнання для уроків, УНІКАЛЬНУ інтерактивну платформу ➡️ФОРМАТИ НАВЧАННЯ: ІНДИВІДУАЛЬНО/МІНІ ГРУПИ ДЛЯ ДІТЕЙ/МІНІ ГРУПИ ДЛЯ ДОРОСЛИХ ⬅️ ПРОБНЕ ЗАНЯТТЯ -120грн(3💲,або 3 💶,4канадських долара💲☺️💚) ❕❕Беремо на навчання від 4+ до 100+❕❕❕
-
В Ванкувері один міжнародний аеропорт. Знаходиться в Richmond.
-
Тільки на місці робити - там ряд форм, які лікарь в Канаді має написати. Свою медичну історію прихопить, може буде корисною.