Ukrainian Vancouver
-
Ну у меня польская карта. В Европе всегда все оплачивал, и здесь тоже… единственное место где не прошло, так это Костко😄
-
Спасибо! Странно что я не смог оплатить картой… 😄
-
Много рейсов по хорошей цене через США. Но у них нет транзитной зоны.
-
Нужна виза, потому и не летели:)
-
Вот и снят вопрос:) у меня “Visa”😄
-
Усім привіт! Мене звати Інна. Ми з чоловіком із Києва і були на Кіпрі, коли почалась війна. Зараз отримали візи і прилітаємо у Ванкувер 22 березня. Ми шукаємо тимчасове житло з 22 березня до середини-кінця квітня, поки не знайдемо власне. Ми без дітей та тварин, займаємось спортом, не куримо. Обоє працюємо в ІТ. Я займаюсь піаром та комунікаціями, чоловік - проджект-менеджер. Якщо хтось знає про доступне житло для оренди або може захостити на цей час, буду неймовірно вдячна за допомогу 🙌
-
Доброго дня друзі ! Порадьте волонтерів які посиляють новоприбулих на перший час в готелі ! Прибуваємо 8 березня ! Усім дякую ! Гарного дня !
-
Доброго дня, терміново шукаю роботу , Коквітлам.Можливо в когось є якась інформ , напишіть будьл в приват.
-
Я помітила цікав штуку. Задається я ніде тут не зустрічала щоб продавалися аромапалички для дому. Є свічки, ок… але паличок ніде не бачила…
-
Спробуйте Airbnb десь поза Ванкувером. Наприклад Річмонд або Сюррей. Краще Річмонд.