Ukrainian Vancouver
-
В Порт Коквітламі наразі буде здаватись в рент окремий будинок. Oxford Heights, Port Coquitlam. По кімнатам. 4 кімнати, 1 кухня, 1 dining room, 1 living room, 2 full bathrooms, 1 laundry. Ціни будуть від $1,000 за кімнату все включно. Пишіть якщо хтось зацікавиться. Всі кімнати мебльовані
-
Оооооо мені цікаво
-
Привіт. Тут писали щодо цього. Може допоможе t.me/ukrvancouver/2095
-
Пишіть у приват
-
Всім доброго дня! Слава Україні 💛💙 Запрошуємо всіх на «Тіні забутих предків» у кінотеатрі тільки 14 грудня у Ванкувері. Чому потрібно дивитися класику в кінотеатрі? Звісно, де-хто бачив його дома, але перегляд у кінотеатрі, це унікальний досвід занурення у поетичну атомосферу світової класики. Можливо, ви давно збиралися подивитись цей фільм, але не наважувались, бо він здавався занадто дивним, складним, або містичним. Ми зможемо обсудити це після перегляду. Це чудовий привід зібратися разом, познайомитись, обсудити, розсказати, завести нові знайомства. Без минулого немає майбутнього, цього разу буквально. Всі зібрані кошти від продажу квитків підуть на підтримку Довженко Центра, кіностудії Довженка та, звісно ЗСУ. www.eventbrite.com/e/474864471417
-
Вітаю, Тетяна. Технічно, "автобусна картка" то не вірний термін. Її краще називати Компас карткою (Compass card). Така картка дійсна на усі види громадського транспорту Метро Ванкуверу включаючи автобус, Skytrain, SeaBus та навіть West Coast Express (приміська "електричка"). На картку можна завантажувати як вільну суму грошей для поїздок "роздрібом", так і місячний чи денний проїздний. Compass card можна купити на будь-якій станції Скайтрену або у центрі обслуговування пасажирів, або замовити по телефону, або, як вже сказали, купити у London Drugs або Shoppers Drug Mart. Я працюю у Translink (це - місцеве управління громадського транспорту). Завжди радий буду домогти порадами та відповісти на ваші запитання що до системи громадського транспорту.
-
Підкажіть будь-ласка, яким чином здійснюється поповнення цієї карти для місячного проїзду? Дякую