Ukrainian Vancouver
-
Друзі в кого є байкерські групи тут у Ванкувері ?
-
Здаю в оренду кімнату. For 2 people the price is a little more. $70/доба $350/тиждень $1300/місяц North Vancouver. Квартира повністю обладнана. Інтернет. Не палити та не вживати горілку. Cell/WatsApp: 778.899.3788 Fullerton Ave, North Vancouver Bedroom is private. Kitchen, bathroom are shared. Building has a small gym, swimming pool, sauna and jacuzzi. 25 minutes to downtown Vancouver
-
Здається кімната в Річмонді для дівчини 800 доларів. 7 хвилин йти до метро Richmond Brighouse.
-
Фото?
-
#ДОПОМОГА #ЗАХОДИ Дівчата, рада повідомити, що комьюніті центр, де я допомагаю з прескул для наших діточок, почали безкоштовний розмовний клуб для дорослих українок та українців! Доєднатися можна по qr коду (можна зісканувати телефоном з екрану комп'ютера) або написати Lamin: [email protected] / 604.879.8208 ext. 223 Коли? Кожну середу з 1:30 pm - 3 pm Період: з 15 березня по 6 вересня Де? Mount Pleasant Neighbourhood House 800 East Broadway, Vancouver
-
У суботу, 11 березня, вирушайте до одного з найбільших клубів Ванкувера, AURA NIGHTCLUB, щоб побачити наш крутий івент✨ ЗНИЖКА НА КВИТОК І БЕЗКОШТОВНИЙ НАПІЙ, НЕ ПРОПУСТІТЬ🥂 ТАКОЖ СПЕЦІАЛЬНІ ПРОПОЗИЦІЇ НА СТОЛИКИ У VIP-ЗОНІ (TABLE SERVICE PROVIDED)🙌🏻 ПОЧАТОК о 21:30, музика хіп-хоп і пісні 2000-х років від ді-джеїв Rashad Rawkus and Cerberus (Huncho) Пишіть мені тут або в Instagram ( mashkins_c ), стосовно guestlist та столиків у vip zone✨
-
Привіт всім, хто знає де завтра буде проходити ярмарка вакансій?
-
Доброго дня 🙏🏻 Хто проходив вже медогляд у Ванкувері? Поділіться досвідом, де краще проходити і чи є опція україномовного лікаря?
-
Шановні, а підкажіть будь ласка хтось змінював паспорт останнім часом? Як я розумію це потрібно робити у консульстві в Едмонтоні. Взагалі є приклади тих хто зміг записатися на порталі? Чи тільки їхати туди до живої черги? Потрібно дитині паспорт новий зробити бо старий влітку закінчується.
-
А де реєструватися можете підказати?
-
записали на конец мая
-
дней 5 пытался ловить