Ukrainian Vancouver
-
Дякую за пораду. Я питала бо знаю що в Калгарі є доступна допомога з речами. Дивно що ви дивуєтесь на те, що я питаю про нові рушники чи подушки 🤔 Це те ж саме що з фут банками, якщо вони є, то ними ж можна користуватись. Чи те що запитала я, це щось дуже «вибагливе?». Класно що є групи де ти задаєш питання а тобі так відповідають 👍🏻
-
Возможно я не правильно сформулировал. Приношу извинения. Но давайте рассмотрим ситуацию которую вы приводите в пример. Фуд банк создан для тех кто не может найти 5$ на еду. Для тех кто на грани выживания от голода. И когда мне дали 3000$, я сразу откинул мысль туда обращаться. Как и многим. А кто то рассматривает этот изумительный проект для помощи нуждающимся, как способ сэкономить. Оставить $ на черный день, так сказать. И вот например еще, подушку в отеле вам так же выдавали новую? Вам вежливо пытаются подсказать, что вполне нормально купить эти вещи, так как их стоимость и так не велика. Так же подробно описывают где. Вот в этом и заключается помощь группы…
-
Меня вообще удивляет что люди едут в Ванкувер ( самый дорогой город Канады) и при этом у них нет денег даже на простые и дешевые вещи. Как по мне, если ездишь с целью получить 3 тыс и жить за счет волонтеров, то для этого есть другие города, где все на много дешевле и помощи для украинцев без денег много, но не Ванкувер.
-
Ніхто не спить) вам на роботу не треба зранку чи що 😂
-
Крім оренди тут все ідеально Взагалі не відчувається вартість продуктів навідміну від оренди. Якби тут квартира була 500$ то це був би рай на землі Але всюди повинен бути баланс ) А щодо вживаних рушників , матрасів, ковдр , порадив би бути обережним. Багато історій чув про клопів. Краще сходити в ikea або Jysk
-
Тобто з рівнем їхніх зарплат це не так і багато
-
Щоб з дому не брати
-
В мене виходить 450 в місяць на продукти і біля 150 на обіди бо обідаю завжди в тц на роботі
-
Ну это такое , смотря что кушать. Мясо я всегда покупаю , холодильник никогда не пустует. Кроме того часто заказываю еду вроде суши , пиццу и тд убером. Не думаю, что много начитаете себе. Не такое оно и дорогое все.
-
Привіт! 👋 Якщо ви у Ванкувері запрошую до Укрванчату 🇺🇦🇨🇦! Ми дружнє комьюніті і раді бачити цікавих людей. Ми знайомимося, зустрічаємося на настолки та хайки, ділимося корисною інформацією, допомагаємо зсу 🤗 Також сьогодні разом із активістами та волонтерами ми стартуємо збір на турнікети. Заходьте, слідкуйте за оновленнями та підтримайте збір. Це важливо. Чим більше нас буде тим більше ми зможемо закупити.
-
Есть)
-
Всім привіт!) Може хтось летить завтра з Амстердаму до Ванкуверу о 13:00 на KLM рейсом KL0681. Пішіть буде цікаво познайомитись)))
-
Здається кімната в Річмонді для дівчини 800 доларів. 7 хвилин йти до метро Richmond Brighouse.