Ukrainian Vancouver
-
Добрий день, питання баян🤷 Як можна перевести з єврової карти моно банку гроші, на канадський рахунок. Pay Pal i wize хтось користувався?
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка хто знає, дитина аутист. Як відбувається встановлення діагнозу в Канаді? Чи візьмуть таку дитину в звичайну школу? Хлопчик, 6 років, розмовляє але великі труднощі з комунікацією і освоєнням навичок і знань. Є висновок від німецьких психіатрів(з перекладом) з діагнозом F.84.0
-
Не знаю як у Ванкувері, але в Саскатуні диагноз "аутизм" ставить якийсь "лікар" без будь-яких обстежень і навіть без тестування, а лише за одним поглядом на дитину. Далі цей "лікар" дає направлення до "спец.школи" у якій діти лише з важкими діагнозами 🤷♀️ Тому моя порада, якщо у вас підтверджений діагноз, ідіть одразу до педіатра і вже далі з ним вирішуйте всі питання.
-
Кто знает сайты где можно найти реально работу кроме индед?
-
Доброго ранку,Підскажіть будь ласка хто може допомогти зробити резюме?
-
Подскажите пожалуйста, нужна ли справка о водительском стаже переведенная на английский язык, что бы при замене водительских прав не получить права новичка? А так же если кто сталкивался с вопросом садика в Ванкувере можно в личку? Интересует, могу ли я устраивать ребенка в любой сад/школу или по прописке? Есть ли программы дотаций в оплате сада? Если нет, то дочке в ноябре будет 4, ее возьмут в школу? Или только тех, кому на сентябрь исполнилось 4? И где вообще эту инфу можно почитать?)
-
Добрий день можливо хтось знає хороший нотаріус тут ?
-
Сад любой, где место найдете.
-
Вам треба буде перепройти обстеження та підтвердити діагноз. Нажаль черги до спеціалістів досить великі, але поки чекати будете школа вам все одно допоможе. Зпочатку підіть до walk-in clinic і вам дадуть направлення до спеціалізованої кліники. В спеціалізованій клініці зустрінетесь, помер обстеження, з соціальним працівником. Вони порадять додаткові ресурси та допомогу. Коли підете записувати дитину до школи, поясніть ситуацію та скажіть, що чекаєте підтвердження діагнозу. Якомога тут намагаються дитину записати до загальної школи, але з ними буле Teacher Assistant (TA) щоб їм допомагати. Є спеціалізована школа, але вона для дітей що не змогли інтегруватись у звичайну школу.