Ukrainian Vancouver
-
Доречі, порадьте будьласка місця де можна зняти airbnb 🙏
-
Скажіть,які страховки потрібні по прибутті і їх вартість приблизно
-
Хто користувався airbnb dot ca - це не скамерський сайт? 😁 Виглядає трохи стьомно
-
youtu. be/ 05G14IUOiqQ - Как увидеть энергию. - два пробела убрать надо. Поищите в интернете ещё информацию, как научиться замечать энергию - ее полно. Свет и тьма это энергия. Ангелы наполнены светом, черти - тьмой, хотя некоторое время могут прикидываться светлыми. Кроме того, что их можно видеть, с ними можно общаться. С чертями не советую, я слышал, они очень хитрые и могут от вас не отстать.
-
Місця де можна зняти AirBnB - це на самому сайті AirBnB. Весь світ ним користується, так що цілком нормальний сайт.
-
Вам чек по почте прийдет.
-
Це дуже популярний сайт. Читайте відгуки при хостів, а також дивіться чи можна відмінити чи змінити бронь якщо плани зміняться (деякі це дозволяють, деякі ні). Ще подивіться зручність розташування до громадського транспорту, якщо не плануєте одразу орендувати автівку.
-
По прибуттю ніякої особливої страховки не треба. У вас буде покриття від MSP з моменту прибуття в країну. Потім коли знімете житло - варто буде зробити tenant insurance. Вона не дорого коштує, і багато хто з арендодавцев її вимагає.
-
Дякую, я перший раз буду знімати.
-
Зрозуміло, дуже вдячний за поради. Поки ви не сказали, я навіть не зауважив, що прямо на сайті э відгуки про хостів
-
привет, как дела сегодня, извините за внимание, мы ищем людей на частичную и полную занятость, в основном с помощником, но также с работой на дому. Мы предлагаем как удаленно, так и в офисе. Это работа из дома, и зарплата выплачивается еженедельно. Если вас заинтересовала вакансия, пожалуйста, отправьте мне личное сообщение для получения дополнительной информации. Отправьте мне личное сообщение на английском языке, если вы разбираетесь в компьютерах.
-
підкажіть, будь ласка, сайти на яких подобово можна дешево зняти житло
-
Доброго вечора. Підкажіть будь-ласка, де в Кокуитлам з 8 ранку можна роздрукувати документи?
-
Друзья, добрый день, если здесь иммиграционный консультант. У меня и у моих друзей есть несколько вопросов этого плана. Буду очень благодарен за вашу помощь. Если есть какаято информация, то пишите в личку)