Ukrainian Vancouver
-
Доброго дня, шукаю роботу на прибирання для дружини. Vancover
-
УРОКИ ВОКАЛУ🎧|ФОРТЕПІАНО🎹|ГІТАРА 🎸|ОНЛАЙН🌎 ✅ХОЧЕШ ЩОБ ТВОЯ ДИТИНА ГАРНО СПІВАЛА? ✅ХОЧЕШ СПІВАТИ ,АЛЕ НЕ ЗНАЄШ ЯК? ✅НАМАГАЄШСЯ ВЧИТИСЬ СПІВАТИ САМ/САМА АЛЕ НЕ ВИХОДИТЬ? ✅ХОЧЕШ ДІЗНАТИСЯ СЕКРЕТИ ВОКАЛУ, ОСОБЛИВІ ТЕХНІКИ ЯКІ ЗРОБЛЯТЬ ТВІЙ ГОЛОС НЕПОВТОРНИМ? Тоді тобі саме до нас на Уроки Вокалу онлайн: В нас працюють найкращі педагоги : ✅Лауреати конкурсів,вища освіта ✅Солісти Філармоній ✅Використовують професійне обладнання для уроків, УНІКАЛЬНУ інтерактивну платформу ➡️ФОРМАТИ НАВЧАННЯ: ІНДИВІДУАЛЬНО/МІНІ ГРУПИ ДЛЯ ДІТЕЙ/МІНІ ГРУПИ ДЛЯ ДОРОСЛИХ ⬅️ ПРОБНЕ ЗАНЯТТЯ -120грн(3💲,або 3 💶,4канадських долара💲☺️💚) ❕❕Беремо на навчання від 4+ до 100+❕❕❕
-
Ви перелічили цивілізовані країни, між якими зараз немає ніякої ворожнечі. Англійці не намагаються доказати, що ніякої Австралії не існує, що взагалі всі вони просто нащадки повсталих уголовників, що її придумав Капітан Джеймс Кук, перепивши рому і що всіх знову треба загнати в стійло. Доречі, шотландець чи особливо ірландець, при певних обставинах, можуть і між очей заїхати, як когось з них англійцем обізвати.
-
>Ви перелічили цивілізовані країни, між якими зараз немає ніякої ворожнечі >Доречі, шотландець чи особливо ірландець, при певних обставинах, можуть і між очей заїхати, як когось з них англійцем обізвати. Якось не скадається, так є чи немає ворожнечі? І взагалі питання - чи є якась суттєва різниця оточуючим хто там поруч з ним у черзі/на вулиці стоїть допоки він/вона чемно поводжується та не завдає турботи іншим?
-
Шановний за українську мову завжди гнобили,навіть коли моя мама була молодшою як їздили на роботу,то неодноразово був хейт за мову,племінниця навчалася в Одесі то з нею навіть спілкуватися нехотіли бо вона на російську непереходила ,дуже багато з 80_ 90 років гнобили за мову,і всі мовчали, а зараз капець як ображаються бо просять спілкуватися на українській.
-
Salam
-
Salam
-
Я здавав на орендованій, брав у Enterprise. Одразу перед орендою запитав, чи можу я здати роад тест на ній, мені відповіли: "так, для цього ми тобі включимо в договір full coverage страхування ". В ICBC в мене попросили договір і перевірили що є страхування і оренда на моє ім'я.
-
Любі мою українці! Я з Вінниччини (такого суржику ви більше ніде не зустрінете 😉). Мама місцева, а батько з Уралу. А мама мого батька з Уралу, а його батько з Закарпаття.... До 24 лютого я мала 2 рідні мови . Мовне питання болісним стало для тисяч таких як я. Чи є наша провина в тому, що когось навчили казати тато чи папа? Та ті хто загострюють мовне питання мають намір зробити боляче навмисно і є недобрими людьми на якій мові вони б не розмовляли. Ці люди навмисно сіють роздор в двомовних родинах . Поділяй і володій! Чи це не сепаратизм чистої води? Та на будь якій мові війна - то щось страшне. Ніхто з нас нікого у цьому чаті не перевиховає. Закликаю допомогати один одному вижити як це під силу. Саме це робить нас українцями. Бо не через мову ми тут зібралися. Терпіння нам та толерантності!
-
☀️Мене звуть Надін - створюю натуральний та красивий перманентний макіяж ( це як база під макіяж ) що дарує кожного дня свіжий легкий та красивий вигляд Іде набір бажаючих на майстер клас та курси по перманенту Тому кому актуально -welcome 🌸 Тому буду рада бачити кожну з вас , щоб творити красу разом 🌸 Мій інстаграм : permanent.nadin instagram.com/permanent.nadin?igshid=NzAzN2Q1NTE= Буду рада співпраці у студії Ванкувера 🫶🏼 Адреса нашої затишної студії : Unit 107-11420 27 Street SE Calgary, Alberta (Безкоштовна парковка) #реклама
-
Про мову. На дитячому майданчику батьки говорять російською. Як ви знаєте, чи то українці, чи росіяни? Як ідентифікувати? Мене, наприклад, бісить, коли чую російську. І я не хочу, щоб моя дитина грала з росіянами. На минулому тижні росіяни вбили мого кума. Як я можу по-іншому реагувати?! Часто бачу, як хтось пропонує послуги тут у групі українською. Переходиш у особисті, а там російська. ((((