Ukrainian Vancouver
-
Remote Job Virtual assistant and data entry available 20-25per hour, Flexible hours, Experience; not needed 1 week training immediately after accepting the job offer. Location: remote Anyone interested message me There are compensation attached to the bonuses.
-
Здравствуйте. Нахожусь сейчас в Ричмонде, так получилось,мы прилетели три дня назад и у мужа случился инсульт. Аэропорт потерял нашу коляску для ребенка. Может у кого-то есть ненужная? Старая, не важно,лишь бы ездила,руки отпадают носить ребенка) спасибо
-
Доброго дня, потрібен досвідченений іміграційний адвокат в British Columbia, можливо можете порекомендувати когось? Дякую за відповідь🕊
-
В workbc
-
Здається кімната для однієї людини в центрі Річмонда деталі в приват.
-
Можете самі поки не знайшли майстра, взяти спирт, зубну шітку і почистити, якщо не допоможе то до майстра
-
Зрозумів, ну добре що зробили)
-
Добрий вечір, громадо. Я із сином прилетіли до Ванкуверу 29 березня ввечері. Хочу виразити величезну подяку нашим дівчатам, які працюють у аеропорту і допомагають новоприбулим українцям. Дівчата Інна (якщо не помиляюсь)і Ірина , дуже привітні,уважливо віднеслися до нас, багато порад до нашої адаптації дали. Окремо хочу виразити подяку за допомогу із безкоштовним житлом на дві неділі, слава богу, що було місце. Поки приходимо до тями, ще тяжковато 🤪(мені), але намагаємось ☺️🙏.