Ukrainian Vancouver
-
Почему?
-
-
Та это везде так
-
Все залежить від того, зо Ви можете собі дозволити та де Вам погодяться здати житло. Ванкувер та околиці - найдорожчі місця у Канаді. Більше грошей, кращий вибір. Та все одно попит перевищує пропозицію. Орендодавець обирає з бажаючих, надаючі перевагу тенантам з високооплачуваною роботою, кредитним рейтингом та референсами. У новоприбулих з цим зазвичай проблеми. За моєю особистою думкою, не варто селитись у будь якому моноетнічному районі. Людині, що не є частиною тієї спільноти, там буде просто некомфортно. Хлча і тут треба враховувати особисті деталі. Як Ви одинока людина або молода пара без дітей, та Вам просто потрібне місце де можна переночувати, то одні вимоги. Як є діти, то кількість моментів на які треба звернути увагу, суттєво зростають. Який вік Вашої дитини?! Вам потрібна щокола , або дитсадок? Це все має значення
-
Европа лучше во всех смыслах на 100% я возвращаюсь, но это моё решение вам может лучше повезёт
-
Конечно, напишите мне а личку
-
Говорите за себя 🤔 мне Канада не понравилась во всех смыслах, сказал свое мнение
-
Доброго дня. Прошу заздалегідь вибачення. Я мама Марини Гуpko Моя єдина донечка отримала тяжку травму в аварії. 0піки тіла становлять 65%. Їй терміново потрібна пересадка шкіри, болісне та довге лікування. Також спеціальна дієта. Ми майже 3 місяці у лікарні. Виписати обіцяють лише через 3 -4 місяці, не раніше. Щодня Марині потрібно від 2 до 3 тис грн, і так кожен болісний день. Лікарі з оптимізмом мене заспокоюють, кажуть, що процес лікування та реабілітації не менше 4-5 місяців. А це не менше ніж 270 тис грн. Я як Мама, Прошу Вас, і благаю, допоможіть мені вилікувати мою улюблену та дорогу донечку. Стан Мариночки, лікарі кваліфікують як стабільний але все ще важкий, і я не можу допустити щоб вона не дай бог залишилася померла або була калікою. Для дiвчинки це горе. Благаю і прошу Вас. Допоможіть будь ласка врятувати Мариночку. У найближчі 3 доби,нам потрібно зібрати не менше 9000 грн, для підтримки її стану. Картка для допомоги гривнева 💳 4030210210383114
-
А что не получилось и почему? Модно развернутый ответ)
-
Че? работать надо будет не в полноги, как дома?
-
Китайці більш схожі за менталітетом на наших людей Канадці для мене якісь ніякі , працюю з нима вже давно , інтереси їхні зовсім не співпадають, жарти їхні і тд і стиль життя. Маю декілька знайомих китайців і таке відчуття що то українці але просто розмовляють на китайській )