Ukrainian Vancouver
-
Мої діти давно громадяни Канади. Виписати їх з квартири тещі не можемо досі. Виписати військовозобов!‘язаного чоловікпа без згоди воєнкомату «внікуди» то взагалі дохла тема. Я якось писав консулу на тему військового обліку. Він відповів, що це можливо тільки коли ще в Україні пройшов повну процедуру і отримав у паспорт штамп «вибув на постійне місцепроживання до Канади». Тампроцедура була така, що довелось би згинути в тих кабінетах та чергах. Звістно ніхто це не робить
-
Я нещодавно виписувалась в цнапі особисто, але знаю, що це ще через дію зробити можна
-
Вони нам відправили якісь дві бумаги . Треба розібратись.
-
Кого интересуют ElfBar5% , Heets напишите мне в личные - подскажу где приобрести
-
Hello love, how are you doing today. Hello luv do you need a online job from home and get $800 weekly The job I’m offering you is an online job which you will be posting housing property for renting on Facebook marketplace and other listing sites then also give me feedback on who or whom inquired about the property. Is that’s fine with you?
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, чи можна купити проїздний на місяць зі stored value компас карти, чи це повинна бути окрема транзакція напряму?
-
Ищю работу Ванкувер и рядом ! Английский язык отсутствует. Физически здоров , имею опыт : -Бурение скважин на воду (Канатно - ударный способ ) -Умею работать дуговой сваркой свои навыки оцениваю на 3+ (Сертификат отсутствует) -Шлифовальная машина ( Болгарка ) 5+ ( Сертификат отсутствует ) - водительское удостоверение с 2010 года ( Постоянная практика имею свой автомобиль в Канаде) Навык езды с прицепом 3+ - 2 года опыта работы в каршеринге Сдача , прием , обслуживание и полное сопровождение автомобилей в Польше - 1 год менеджер СТО Польша Считаю что быстро обучаюсь новым профессиям. Буду рад любым предложениям , есть желание работать в Англоязычном коллективе или 50/50 В Канаде 5 дней , необходим опыт общения с носителями языка. Напишите мне в ЛС если можете что то подсказать относительно поиска вакансий . Спасибо!)
-
добрий день, може хтось знає де написаний еміграційний код?
-
Біля будь-якої станції метро, в Shoppers або London Drugs. Одразу як купуєте картку на неї можете покласти гроші. Також зареєструйте картку на Compass веб-сайті, і можете додати гроші там, або встановити автоматичне поповнення.
-
Так
-
В сенсі, картки банку
-
Справа в тому, що картка вже є, як і акаунт, але я хочу саме купити місячний проїзний за рахунок коштів, що вже лежать в stored value, але при переході на опцію купівлі викидає на "введіть дані картки"
-
Попробуйте саме в цих автоматах, що на станціях стоять