Ukrainian Vancouver
-
Інструктор з водіння Дуже варто, щоб їздити в Бернабі. Дуже спокійний. Спокійно мені показав як і що, так само паркінг та мої страхи. Все спокійно і так само спокійно здала іспит з першого разу (але в мене був досвід водіння в Україні). 6047738906 Alex
-
вводила, потрібно у цих локаціях:)
-
Введіть в пошуку групи - інструктор :)
-
Тетяна (778) 554-1963 Прекрасна жінка, дуже круто пояснює
-
Добрий день, підкажіть будь ласка інструктора з водіння, бажано Сюррей, але впринципі без різниці.
-
Татьяна - 778-554-1963 Светлана - 604 360-5656 Владимир - 604-671-4075 Борис 604-612-3708 Ефим - 604-729-7505 Наталья - 778-895-5115 Ангелина 604-720-5820 вот список, звоните уточняйте цены и районы
-
ЛЕГКА РОБОТА, ЧУДОВА ВИПЛАТА!!! Віддалена робота Є вакансія. Попрацюйте агентом із розміщення нерухомості та почніть щотижня заробляти круті гроші ($600). Ми пропонуємо роботу як на неповний робочий день, так і на повний робочий день для тих, хто хоче почати щось нове. Це чудова можливість роботи для всіх, як молодих, так і старих. Спам-дзвінки та текстові повідомлення заборонені, на цю роботу потрібні зацікавлені працівники, почніть надсилати мені повідомлення про цю пропозицію роботи
-
Всім привіт! Чи звертався вже хтось до клініки з розтяжінням зв'язок по Health Card? Поділіться опитом будьласка
-
Спасибо большое, конечно 2 часа времени мало, но выхода нет, нужно успеть
-
Доброго дня! Тільки приєдналась до вашого каналу. Підскажіть будь ласка, отримали візу по кует, думаємо їхати з чоловіком та дитиною влітку. Цікавить таке питання чи можливо відкрити підприємницьку діяльність в Канаді, якщо так то як проходить цей процес і як з відкриттям рахунків в банку. Буду дуже вдячна за відповідь.
-
Доброго дня! Ми велика сім'я, 2 дорослих і 3 дітей (6,9,14років). Думаю, що для стількох людей важко буде знайти. Шукаємо житло з червня. Може є в когось контакти!?
-
Не красиво сплетничать Мужик вроде , с Грузином жить под одной крышей не думаю что это плохо ! А если есть что-то сказать говори им в лицо а не за спиной в группе !
-
Саме такий і взяли вже😊
-
Усім привіт, лечу із Варшави до Ванкувера 4 травня, можу взяти валізу 23 кг. Кого цікавить напишіть мені в приватні повідомлення.
-
Иди виноград собирай зачем ты со мной разговариваешь вообще ?