Ukrainian Vancouver
-
Дозвонитесь и узнайте свой номер PHN, и идите на медосмотр.
-
Добрий день, Langley або Abbotsford шукаю кімнату з 1го Червня. Дякую.
-
Як вам вже сказали, зателефонуйте (ось номер: 604-683-7151) та отримайте свій PHN (Personal Health Number чи по-іншому MSP number). Але телефонуйте зранку, десь о 8:30. Інакше ви до них не достукаєтеся. Коли будете з ними розмовляти, там вам знадобиться той номер підтвердження, що у документі, який ви оприлюднили вище. А вже з PHN можна медогляд проходити. Картку мати не обов'язково. Вона прийде поштою рано чи пізно. Доречі, той pdf з персональними даними, що ви виклали на публіку, рекомендую прибрати.
-
Ось знайшла адреси
-
колись писали, що це USD
-
У мене 6-річний племінник так в вайбері відправляє все підряд)
-
я у відповідь на десять гіфок, які хтось сюди скинув і вже видалив 😉
-
Якщо є онлайн-банкінг (застосунок на телефоні) - зазвичай через нього можна за пару хвилин, сфотографувавши чек. Напишіть, який банк і залежно від цього - можливо, детальніше підкажуть. Я можу допомогти, якщо у вас RBC
-
Є сайт finddoctorbc Так зручно шукати Там обираєте місто і з'явиться список клінік, де або є список очікування (жовтий значок) або є вільні лікарі (зелений значок). Червоний - то не приймають І далі вже зв'язатися з потрібною клінікою, там є контакти або просто по назві в гуглі шукати
-
Думаю, так! Але особисто ніколи не ходила, так як вдома за 2 хв отримувала гроші)