Ukrainian Vancouver
-
Шановна громадо, в нас тут випадково нема адміністраторів баз даних (DBA), що шукають роботу. Нам (Translink) терміново потрібен DBA на FTT (full-time temporary). Тобто не контракт, але і не на постійний термін (хоча скоріше за усе через деякий час переведуть на постійний). За деталями пишіть у приват, дам посилання на job posting ("дяка" тутешнім адмінам за заборону посилань у публічних постах). Хоча вакансію легко знайти на сайті Транслінка або на LinkedIn.
-
Усім привіт, дякую за можливість поспілкуватися тут та познайомитися 😀
-
всім привіт я перукар стригу жіночі чоловічі та дитячі стрижки дзвоніть або пишіть 236 869 7202
-
Дякую! Купили! Підійшов!😍👍🇺🇦
-
Всім привіт✨ Я професійний майстер бровист-візажист💄 Проводжу онлайн консультації з макіяжу, допомагаю підібрати косметичку та вирішити всі ваші питання сприводу макіяжу🪄 Також проводжу повний онлайн курс «Сам собі візажист»💄 ‼️Кому підійде? 📎хто не знає як правильно підібрати собі косметичні продукти; 📎є косметика , але не знає як правильно єю користуватися; 📎не вмієш робити макіяж, який підкреслить твою зовнішність ; 📎хочеш навчитися виконувати різні види макіяжу (нюд, вечірній ..) 📎всієш фарбуватися, але хочеш навчитися чомусь новому; 📎хочеш сама робити собі макіяж на святкові події; 📎хочеш прокачати свою жіночу енергетику; 📎виглядати більш впевнено та привабливо
-
Вітаю громадо. Підкажіть будь ласка як дізнатися номер MSP ,я реєструвалась,коли ще жила у готелі і цю картку надіслали на адресу саксес у Річмонді. За три тижні ми переїхали на нову адресу. Картки вже є у офісі,але чомусь мені не віддали. Мене запитали там лі я ще живу, я відповіла, що ні, ми знайшли житло. І мені сказали,що треба чекати від них дзвінок 🥺.
-
Кожен українець за кордоном😁❤ Ви підписані на всі наші мережі? ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦Українці Торонто в соціальних мережах: TELEGRAM, INSTAGRAM, FACEBOOK 🇺🇦 Інші наші платформи: UKRAINIAN US: SITE, INSTAGRAM, TELEGRAM, FACEBOOK UKRAINIAN TRUCK DRIVERS UKRAINIAN BUSINESS FORUM CHAT
-
УРОКИ ВОКАЛУ🎧|ФОРТЕПІАНО🎹|ГІТАРА 🎸|ОНЛАЙН🌎 ✅ХОЧЕШ ЩОБ ТВОЯ ДИТИНА ГАРНО СПІВАЛА? ✅ХОЧЕШ СПІВАТИ ,АЛЕ НЕ ЗНАЄШ ЯК? ✅НАМАГАЄШСЯ ВЧИТИСЬ СПІВАТИ САМ/САМА АЛЕ НЕ ВИХОДИТЬ? ✅ХОЧЕШ ДІЗНАТИСЯ СЕКРЕТИ ВОКАЛУ, ОСОБЛИВІ ТЕХНІКИ ЯКІ ЗРОБЛЯТЬ ТВІЙ ГОЛОС НЕПОВТОРНИМ? Тоді тобі саме до нас на Уроки Вокалу онлайн: В нас працюють найкращі педагоги : ✅Лауреати конкурсів,вища освіта ✅Солісти Філармоній ✅Використовують професійне обладнання для уроків, УНІКАЛЬНУ інтерактивну платформу ➡️ФОРМАТИ НАВЧАННЯ: ІНДИВІДУАЛЬНО/МІНІ ГРУПИ ДЛЯ ДІТЕЙ/МІНІ ГРУПИ ДЛЯ ДОРОСЛИХ ⬅️ ПРОБНЕ ЗАНЯТТЯ -120грн(3💲,або 3 💶,4канадських долара💲☺️💚) ❕❕Беремо на навчання від 4+ до 100+❕❕❕