Ukrainian Vancouver
-
Доброго всем вечера, в ресторане, в котором я работаю, требуется повар на полный рабочий день,территориально Стивстон Требования к кандидату,опыт работы на кухне, язык на уровне понимания хотя бы Название ресторана:" Kove Kitchen " сайт есть на ФБ И в гугл мапс ,отсылайте резюме на почту
-
В мене колись на онлайн зустрічі одна з учасниць також випадково увімкнула камеру, і тут вся команда побачила, що вона в процесі вдягання і поки що топлес 😱 Добре що дівчина була не з нашої команди і наступні півроку вона до нас на зустрічі не з’являлась… Так що треба обережно з телефонами 😊
-
Вітаю Шукаю Сусідку в двокімнатну квартиру, в одномістну кімнату за 1000$ Квартира розташована, біля метро brigeport 20хв на метро до центра Ванкувера.
-
добрий вечiр ,є 2 кімнатна квартира Jervis St,ми виїжджаємо 31травня ,фірмі треба заплатити 3350 ,нам застава 1675 половину суми ,дві окремі кімнати і зал разом з кухнею
-
контракт підписано на рік, за березень наступного року вам платити не треба
-
Як з вами зв'затися
-
ЛЕГКА РОБОТА, ЧУДОВА ВИПЛАТА!!! Віддалена робота Є вакансія. Попрацюйте агентом із розміщення нерухомості та почніть щотижня заробляти круті гроші (600 доларів США). Ми пропонуємо роботу як на неповний, так і на повний робочий день для тих, хто хоче розпочати щось нове. Це чудова можливість роботи для всіх, як молодий і старий. Заборонені спам-дзвінки чи текстові повідомлення, на цю вакансію потрібні зацікавлені працівники, почніть надсилати мені повідомлення про цю пропозицію роботи або будь ласка, зв’яжіться зі мною на мій WhatsApp @+1 +1 (786) 529‑6552
-
Добрий ранок, може хтось із дівчат працює у бьюті салоні та зможе прийняти мене на фарбування волосся?