Ukrainian Vancouver
-
Нужно заучить и читать в 12 часов дня, в понедельник, в сторону восхода солнца. Помогите мне, силы Вселенной, снять квартиру с оплатой отменной. Чтоб с жилья не прогнали до срока, не просили большого оброка. Да будет так. (Аминь либо да будет так)
-
I have been swimming since I was 8 years old. 11 years in total. I am in love with the art of teaching this beautiful sport and trying to make the world a better place by doing so. I take pride in my craft and would love to share my knowledge by teaching not just kids but students of any age. I have provided my certificates down below:) please don’t hesitate to text me regarding any questions or inquiries. I am also fully certified and have my LSI. Parham mirshahi 7787899387
-
Я займаюся плаванням з 8 років. Загалом 11 років. Я закоханий у мистецтво викладати цей прекрасний вид спорту і намагаюся зробити світ кращим, роблячи це. Я пишаюся своїм ремеслом і хотів би поділитися своїми знаннями, навчаючи не лише дітей, а й учнів будь-якого віку. Я надав свої сертифікати нижче:) Будь ласка, не соромтеся надсилати мені повідомлення щодо будь-яких запитань чи запитів. Я також повністю сертифікований і маю LSI. Пархам міршахі 7787899387
-
Усім доброго дня! У мене і у моєї 10ти річної сестри сталась доволі неприємна ситуація і ми шукаємо людину яка зможе допомогти у юридичному аспекті усієї ситуації. Порадьте будь ласка юристів або хоча б когось хто знає закони в BC
-
Привіт, як юрист який практикує і галузі спеціального адміністративного та цивільного права України, радив би писати одразу запит. Але, якщо не хочете розголосу, то хоча б галузь, яка Вам потрібна (кримінальне, адміністративне, цивільне, господарське, податкове і т. д.). Так швидше знайдете фахівця. Оскільки юрист який практикує у всіх галузях - це як машиніст потягу який одночасно може робити хірургічне втручання)
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, я юрисдикція. У мене є робота. Мені цікаво, чи буде вам цікаво опублікувати інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою вашого облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($500) або через два-чотири дні ($250) через PayPal, Payoneer або прямо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 2-4 об’єкти нерухомості на день. Мені потрібен помічник, який буде мені допомагати здавати в оренду нерухомість онлайн два рази на день і отримувати 500 доларів щотижня, досвід не потрібен, просто надішліть мені поштову скриньку, щоб ми могли почати роботу, надішліть мені повідомлення зараз
-
Галузі які стосуються оренди житла і соціальних виплат
-
В нас страховка від Fetch
-
Ні, там не Landlord
-
Якщо суперечки з landlord, то це вирішується через Residential Tenancy Branch. Там адвокат не потрібен.
-
Ціна залежить від віку тварини. Ми почали страхування в 6 місяців, тому в нас виходить десь $30 на місяць. Чим молодша тварина - тим дешевше. Потім кожного року вони знижку дають, якщо немає страхових випадків. Користуватись ще не доводилось. Колись в нас була страховка від Petplan. Користувались, все було ок. Але цього разу обрали Fetch, бо в них на собак покриття краще (в нас два коти і собака).