Ukrainian Vancouver
-
А чого цей спіч тільки для новоприбулих? А велика українська діаспора теж проігнорувала, чого ж їм немає таких теплих слів. І знаєте оце ви приїхали на все готове у вас шансів без війни не було б до чого все це? Хто взагалі дав Вам право принижувати людей, дорікати що вони потребують допомоги, і дорікати що вони цю допомогу отримали. І я так думаю що після отакого наступного разу теж не прийдуть.
-
Добрий вечір! Хто знає будь ласка напишіть в личку і де можна замовляти портрет фото ? Дякую!
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, я юрисдикція. У мене є робота. Мені цікаво, чи буде вам цікаво опублікувати інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою вашого облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($500) або через два-чотири дні ($250) через PayPal, Payoneer або прямо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 2-4 об’єкти нерухомості на день. Мені потрібен помічник, який буде мені допомагати здавати в оренду нерухомість онлайн два рази на день і отримувати 500 доларів щотижня, досвід не потрібен, просто надішліть мені поштову скриньку, щоб ми могли почати роботу, надішліть мені повідомлення зараз