Ukrainian Vancouver
-
Хто шукав де придбати ельфи 5% і стіки - напишіть в приватні повідомлення і я вам надішлю посилання на магазин 😊
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка коли з'їжджаєш з орендованої квартири/кімнати за дві неділі можна попередити або треба за місяць ? (Британська Колумбія)
-
Без договору
-
Ми не домовлялись про період оренди, але нещодавно вона попросила сказати їй за місяць перед тим як буду з’їзжати. Але я вже місяць не живу там і плачу оренду. І не хочу платити ще один місяць , якщо по закону можу за дві неділі
-
Якщо власник норм то можна і за два тижні і він вам поверне ваш депозит
-
Залежить як домовлялися з власником . Якщо ніяк , то на розсуд власника залишити собі депозит, якщо ви домовлялися на більший термін орендувати квартиру/кімнату
-
Ви **
-
Так , звісно ) чи могли не платити за один місяць , якщо там не живете ) просто залишити депозит
-
Думаю вона не поверне депозит в такому випадку , але краще ніж платити ще один місяць
-
Доброго дня. В мене питання: недавно отримав паспорт з візою. Друзі сказали взяти з особистого кабінету документ дозвіл на працю або щось подібне, але я не бачу подібного документа. Можете підказати де глянути до нього чи зараз його видають в аеропорту вже по приїзду в Канаду? (В паспорті пише категорія V1 Visitor)
-
Схоже, що у Вас звичайна віза без work permit. В теорії в мене був знайомий, який в аеропорту у міграційоного офіцера попросив йому зробити work permit з візою visitor і йому зробили його на місці. Тому якщо Вам особисто потрібен work permit - або просіть в аеропорту Вам його зробити (є шанс на відмову), або приїджайте і подавайтеся на work permit з середини Канади, або переподаватися і чекати (не раджу) на нову візу - набагато простіше доотримати work permit у Канаді. Знаю ще один кейс коли людина взагалі нічого не просила у міграційного офіцера в аерпорту з візою visitor і все одно офіцер видав йому work permit.
-
Але міграційний офіцер має повноваження видати work permit на місці, все залежить від його бажання/вашої вічливості і аргументації та, можливо, кількох факторів накшталт наскільки офіцер досвідчений, чи хоче він щось особисто вирішувати і інших нюансів. Завжди є людський фактор
-
Доброго дня,хто знімав обмеження у ворк перміті,як це робити
-
Доброго дня. Мені в організації саксес казали , що це треба їхати в аеропорт де ви отримували свій ворк перміт , після здачі медичного огляду звісно . Але потім виявилося , що мені його ще в аеропорту видали вже відкритим . Може в когось є реальний досвід зняття обмежень з ворк перміту і він поділиться ним з вами
-
Куплю и продаю USDT по хорошей цене,,, оплата по безналу или наличными..... подробности в DM
-
Ви нещодавно прибули та маєте питання щодо особливостей життя у Канаді, YMCA BC пропонує підтримку. У нас ви можете долучитись до безкоштовних зайнять з англійської мови, отримати консультацію щодо доступних ресурсів та зареєструватись до безкоштовних програм. Для новоприбулої молоді (15-30 років), пропонуємо консультативну підтримку з працевлаштування, зайняття з англійської в групі та індивідуально, участь у івентах та зайняттях з комунікативних навичок. Для реєстрації та для більш детальної інформації, звертайтесь на адресу - [email protected] Також, пропонуємо долучитись до безкоштовної програми з великого тенісу для молоді 15-30 років (хто приїхав по CUAET, або має PR чи підтверджений статус біженця). Кількість місць обмежена, програма починається 6 липня. Для реєстрації пишіть на email [email protected].