Ukrainian Vancouver
-
Hello, We are looking for 4 back assistant / administrative for our company.- Flexible / Part time / remote job - We provide training- No experience required - 4 hours a day.- Based in Canada. Dm me directly if interested.
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, я юрисдикція. у мене є робота Мені було цікаво, чи буде вам цікаво публікувати оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою свого облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($700) або кожні два-чотири
-
Доброго дня, друзі❗️🌞 Маю декілька освіт і спеціальностей, але рівень англійської середній😊 (активно вивчаю❗️) На разі шукаю роботу на парт тайм (бажано в робочі дні з 9:00 до 13:00) в декількох керунках: помічник кухаря, взагалі кухня, пекарня, магазин... в сфері продажів, в сфері квітів і подарунків✨😉 Можливо, хтось знає про вільні вакансії, буду вдячна за будь-які рекомендації 🙏 Свої вміння в двох напрямках демонструю на фото😉🤝
-
🎤Вже ЗАВТРА незабутня українська караоке-вечірка 🔥 Класна музика, чудова атмосфера і прекрасна компанія. Чекаємо всіх 🫶 До речі, більшість відвідувачів приходять саме за атмосферою, так що якщо ти не співаєш — підспівуй!🎤🤩 🔥Let the party begin🔥 🎤 Коли? — ЗАВТРА ( 8 липня) 19:00 🎤 Де?? — Biercraft pub, 8902 University High Street, Burnaby, BC. See u 👀
-
Доброго дня, сьогодні і завтра, мій чоловік барбер стриже в Лотусі. З 10:00 до 19:00, по цій локації. Хто хоче стильну стрижку, пишіть. Єгор +1 (778) 522-7637 Чекаємо на всіх чоловіків 😊 Прайс 40-50 $ СА. 1124 Commercial Dr, Vancouver, BC V5L 3X2
-
Добрый вечер! Подскажите пожалуйста, может кто то сталкивался. Ищу жилье на Маркетплейсе в ФБ. Хочу написать продавцу, а мне сразу вылазит что не все покупатели могут отправлять сообщения этому продавцу. И так на каждое объявление! Как им написать? Уже и подписывалась на них и а настройках все перерыла не могу понять в чем дело?!
-
У нас такое было, бан от фейсбука, мы создавали новый аккаунт на канадский номер телефона, предварительно сменив геолокацию и в гугле, с нового аккаунта писать осторожно, так как тоже попадали в бан на пару дней, спустя пару месяцев оба аккаунты работают нормально по Канаде, уже можно писать с любого. Удачи!
-
Всім при прилітаю в Ванкувер 28 липня і шукаю житло може вкогось буде вільна кімната або якесь місце хоча на перший час . Дякую. Пишіть в приват.
-
Міжнародна юридична агенція "Юридична практика" , юристи-представники в Україні, Польщі, Чехії, Словаччині, Німеччині, Австрії, країнах Балтії, у Франції, Голандії, Бельгії, Ірландії, Швеції, Фінляндії, Іспанії, Італії, Греції, Болгарії, Хорватії, Румунії, на Кипрі, у Норвегії, Данії, Швейцарії, Молдові, Грузії, Казахстані, Турції, Канаді, США, Аргентині, Ізраїлі, Португалії, Угорщині, В. Британії, Чорногорії. Консультації юристів онлайн в режимі аудіодзвінка безкоштовні! У деяких державах надається правова допомога у отримані соцжитла. Правовий супровід у посольствах та у консульствах України в іноземних державах, заміна та пролонгація держдокументів, в деяких випадках можливо швидко. Допомога у оформленні документів на домашніх тварин. Нострифікація дипломів про освіту за стандартами ЄС та Канади (у т.ч. для медичного персоналу). Правова та практична допомога українським морякам за кордоном. Документи. Телефонуйте у приват (у дірект), консультації юристів онлайн БЕЗКОШТОВНІ для українців під час війни. Телефон, ватсап, телеграм координатора +34610365225, тільки дзвонити,не писАти! Щоденно з 10 до 20 години за західноєвропейським часом (UTС+0), включаючи вихідні. БЕЗКОШТОВНІ ЮРИДИЧНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ ОНЛАЙН ДЛЯ УСІХ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ та членів їх сімей. ЗАХИСТ ПРАВ, СВОБОД, ЧЕСТІ ТА ГІДНОСТІ УКРАЇНЦІВ В УКРАЇНІ ТА ЗА КОРДОНОМ ПІД ЧАС ВІЙНИ. Зняття арештів , накладенних на майно, нерухомість, розрахункові картки, банківські кошти, автотранспорт. Зняття через суд заборони на виїзд з країни та відновлення права на керування автомобілем. Безкоштовні консультації банківських юристів та ЮРИСТІВ-АНТИКОЛЕКТОРІВ онлайн. Можливо дістанційно, навіть, якщо Ви знаходитесь за кордоном, а арештовані майно та платіжні засоби - в Україні Призначення та отримання українських пенсій та пособій без фізичної присутності на території України, у т.ч. у випадку фактичного знаходження на тимчасово окупованих територіях. Отримання заборгованості по недоотриманих пенсіях за попередній час #безкоштовна юридична допомога #юрист ЕС
-
Hello, We are looking for 4 back assistant / administrative for our company.- Flexible / Part time / remote job - We provide training- No experience required - 4 hours a day.- Based in Canada. Dm me directly if interested.
-
Доброго дня! Підкажіть,будь ласка, якщо у дітей є закордонні паспорти, то чи знадобляться свідоцтва про народження? Питання виникло через те, що в мене всі дитячі свідоцтва заламіновані і на них не проставлять апостиль … В якому випадку свідоцтва можуть бути у нагоді і нащо той апостиль?
-
Здравствуйте! Подскажите, как вам жизнь в Ванкувере? Не спрашиваю за работу и финансы так как работаю удаленно и есть накопления. Как в целом? Есть ли какие-то мероприятия для наших, где можно раззнакомиться? Особенно интересует, что не нравиться? Как погода?