Ukrainian Vancouver
-
Якщо написано summer school, то потрібно їхати не більше 30 км, якщо не написано, то до 50. Здавала водіння 6 червня, перевірено, бо заїзжала в такі зони. Екзамен здала, причому з першого разу!!!
-
Это она. Хорошо,я научусь
-
Я живу в Сюрей. Є і школи, і садочки, сусіди індуси, єдине слухають музику голосно, але вночі вже ніякої музики. Взагалі проблем немає.
-
УРОКИ ВОКАЛУ|ФОРТЕПІАНО|ГІТАРИ |УКУЛЕЛЕ|ОНЛАЙН 🌎
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, я юрисдикція. у мене є робота Мені було цікаво, чи буде вам цікаво публікувати оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою свого облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($700) або кожні два-чотири
-
Морские документы?
-
Привет, я не смог разобраться как на вашем сайте теперь снять объявление, я уже сдал комнату, а мне продолжают писать люди с вашего сайта, отпишитесь в личку пожалуйста.
-
Потрібно Повітряні документи
-
Доброго дня всім. Де і за якою адресою можна у Ванкувері після приїзду пройти медкомісію, і що для цього потрібно?Дякую всім за допомогу🙏
-
+380665512373 Павло
-
Hello everyone, We stand with Ukrainian refugees during these challenging times. At Clarusway, we believe in the transformative power of education. We've launched a special campaign designed to empower you with tech skills that are in high demand worldwide. This campaign offers: ✅100% scholarships for 2 candidates per course, ✅50% for 3 candidates per course, ✅20% discount for all other applicants. Our comprehensive programs, such as Software Development, Data Science, Cloud & DevOps Engineering, Cybersecurity, and Salesforce are your ticket to a prosperous tech career. Many of our alumni, faced with similar adversity, have found success through these programs. If you are interested in this campaign, please DM me.🙏🏻
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, я юрисдикція. у мене є робота Мені було цікаво, чи буде вам цікаво публікувати оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою свого облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($700) або кожні два-чотири
-
Так, надають. По прильоту треба звертатися до волонтерів в аеропорту. Готель в річмонді на 2 тижні.