Ukrainian Vancouver
-
‼️ЛІКАРНЯ‼️ Допоможіть ,будь ласка , порадою. Син підхопив вірус. Темпу збили кілька днів тому, зараз ускладнення на ніс. Не може дихати нормально, отримані не допомогає. Треба гормон Назаренка, його лише по рецепту. Дитина з набряками під очима. Куди звертатися, щоб отримати рецепт на препарат? Підкажіть будь ласка
-
Йдете в будь-яку walk-in clinic, описуйте проблему, показуйте припис лікаря з дому. Не факт, що дадуть таке саме, але може бути щось інше, подібне за дією.
-
УВАГА! Хто прилетів до Ванкуверу на тому тижні з Westjet i забув/загубив у літаку щось цінне/важливе (невеликого розміру), пишіть мені в особисті з описом що саме ви загубили.
-
Доброго дня) Хто ходив до аквапарку цього літа? Може знаєте - чи потрібно бути вакцінованим? Чи перевіряють? На сайті не знайшла інформацію.
-
Дякую!
-
Прошу пробачення - чи Ви мали на увазі аквапарк Cultus Lake? Перепитую на всяк випадок
-
«Шукаю роботу із зарплатою $30 і вище за годину!» Вітання! Я активно шукаю роботу із конкурентоспроможною зарплатою. Я маю великий досвід роботи в різних галузях, пов'язаних з веденням бізнесу, управлінням персоналом, організаційними навичками, комунікабельністю, технічною експертизою, управлінням ПК, програмуванням на мові Python, створенням ботів для Telegram і т.д. Я також мотивований, відповідальний та готовий прийняти нові виклики. Я відкритий для різних пропозицій і ладен розглянути можливості роботи в колективі. Готовий надати додаткову інформацію про мій досвід та кваліфікації на запит. Якщо ви шукаєте висококваліфікованого та відданого співробітника, готового принести користь вашій компанії, будь ласка, зв'яжіться зі мною. Дякую за увагу! Я з нетерпінням чекаю на можливість приєднатися до вашої команди і зробити внесок у ваш успіх." Є один мінус з англійською, але дуже добре володію перекладачем. Домовитись і зрозуміти один одного зуміємо без проблем. ☎️ +16723779199 Телеграм: @ oleh_legion
-
Та звичайно ж від Covid. Бо три роки увесь світ тільки ковідом хворів, більш хвороб не було )) Питаюся, бо дитина хоче піти, а воно ж далеченько їхати, щоб потім повертатися ні з чим.
-
Ну про 'ніде' не зовсім так. Сподіваюся, що тут не буде обмежень
-
На Cultus Lake вакцинацію точно не будуть питати, кажу з власного досвіду
-
Меня на работу не хотели брать без вакцинации, 4 месяца назад.😄 Просили сделать хоть одну давку. Объясняли тем, что на заводе все вакцинированы и эти все требуют того же от новоприбывших… Видимо сомневаются что вакцинация не сработает🤷🏼♂️