Ukrainian Vancouver
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, у мене є робота, яка вас цікавить, чи буде вам цікаво, що розміщує інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою вашої безкоштовної записи Facebook. Я плачу щотижня ($700) або через два-чотири дні ($350) через PayPal, Payoneer або прямо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 3-4 об’єкти нерухомості на день. Мені потрібен помічник, який буде допомагати мені здавати в оренду нерухомість онлайн два рази на день і отримувати 700 доларів щотижня, досвід не потрібен, просто надсилайте мені повідомлення, щоб ми могли почати.....
-
Добрий ранок, підкажіть будь ласка чи можна по пошті (якій саме) відправити ліки з України до Канади, дякую
-
Спасибо
-
Шукаю будь яку роботу, з початковою Английською, маю невеликий досвiд на будiвництвi.
-
Укрпоштою постійно отримую 🙌🏼
-
Народ , привіт , нагадуємо , що цієї неділі будкмо робити заплив на сап Бродах у deep cove . Будь ласка , приєднуйтесь . Буде трошки мерчу, усі $$ 100% йдуть на потреби хлопців і дівчат ЗСУ 🇺🇦 Також там можна орендувати борди. Ось деталі : 🇺🇦 Paddle for Ukraine 🇺🇦 Let's #PaddleForUkraine together in Vancouver! 💙When: July 23, 2023 at 6 pm 💛Meet: Deep Cove, Parkside Beach, 2156 Banbury Rd, North Vancouver, BC V7G 2T1 Please wear 💙💛 and bring 🇺🇦 We invite everyone in Vancouver and area to run with us to support Ukraine! Together we will paddle to raise awareness about the "#PaddleForUkraine around Ukraine initiative"🙌🇺🇦 Every little thing can make a big difference!💙💛
-
Anyone looking for Telus and Koodo service ? Find me !! We also recruiting agent to work along with us!! Only in BC
-
Уроки английского для тех, кому нужен быстрый результат. Немного о себе: IELTS на C1 сдал в 17 лет. Проработав и отучившись в Канаде на протяжении 3-х лет обладаю настоящим английским на уровне носителя, а не чем-то отдаленно напоминающим его, что к сожалению встречается у большинства преподавателей. Моя методика настроена на достижение максимального результата в кратчайший срок, а не на продолжительное выкачивание денег. Преподаю уже на протяжении +4-х лет: английский, подготовка к ЗНО, IELTS. Если вас интересует не процесс изучения, а РЕЗУЛЬТАТ - ожидаю вас на моих уроках. ЗАПИСЬ НА ЗАНЯТИЯ - Telegram: englishdojo 1 час - 700 грн / 19 USD При оплате 10 занятий - 1 в подарок (11 уроков по 17$) Слава Україні!
-
Meest , мені передавали ліки
-
Счёт приходит через несколько месяцев 🤣🤣🤣
-
Дякую
-