Ukrainian Vancouver
-
Мне тоже так говорили. И я пришла платить. Но пока пыталась выяснить сколько мне предложили другой вариант. Сегодня были на приеме, назначили антибиотик тоже бесплатно . А через неделю прийти на лечение
-
Ну, кому 80, а кому и 30 км 🤣🤣🤣 ради халявы можно и рвануть...
-
Ну я название написала, может у вас и ближе есть
-
Привіт моя знайома дівчина шукає роботу може вкогось є якісь веріанти анг поганий
-
Привіт, чи потрібна вам робота? Я наймаю, а зарплата становить 1400 доларів за два тижні. Щоб дізнатися більше, напишіть мені прямо.
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля. Дитина проведе час з користю, а також отримає посилання на курс з нейромереж і зможе зробити круті проекти! Пишіть, якщо хочете отримати посилання 🙂
-
Привіт, чи потрібна вам робота? Я наймаю, а зарплата становить 1400 доларів за два тижні. Щоб дізнатися більше, напишіть мені прямо.
-
Англійська мова онлайн. Гарантія результату. Деталі - в приват.
-
Цікавить
-
Цікавить
-
-
Я бы начала с вебформы и переведённого свидетельства о браке, и документов собственности или прописки, если есть. И написала письмо сопроводительное. Если понадобится что-то ещё, будет дозапрос. А вообще, если просят - лучше отправить все, что просят, а то могут и отказать
-
В мене була така ситуація, бо чоловік громадянин Туреччини. Насправді це взагалі не страшно і не складно. Ми надіслали свідоцтво про шлюб(перекладене та завірене нотаріально), договір про оренду квартири, де вписані наші фамілії і дуже багато фото удвох, разом із локацією в Україні. Ще чудово буде фото с родиною, батьками, друзями. Можете додати скріншоти фото із інстаграму чи фейсбуку, де є дати. Головне щоб вони побачили що ви дійсно давно разом і що ви жили в Україні. Після цього чоловіку вклеїли візу через 3 дні! А до того ми чекали пів року чи більше. Тому не бійтеся і надсилайте як можна більше доказів)