Ukrainian Vancouver
-
Що трапилося, хлопці? Я нещодавно почав працювати на Rodgers, як наполовину українець, я отримую стільки ж українців, божевільні знижки на Інтернет і телебачення, надішліть мені DM, я побачу, чи зможу я вас підключити 😉6043755308
-
що трапилося, хлопці? 😂
-
автовиправлення, хотів сказати, що там 😂
-
Доброго дня. Зроблю резюме канадського зразку. Також викладаю англійську мову. Прошу писати в приват.
-
Всім привіт Буду рада новим друзям та спілкуванню Burnabi🙂
-
Кто заберёт аквариум? Я переезжаю, и продаю много вещей. За 150$ вы получите: 11 рыбок(ориентировочно 40$) 2 улитки(10$) 3 упаковки камней на дно(60$) Фильтр(40$) Аквариум(100+$) Водоросли и декорации (30$) Корм, бактерии для замены воды(15-20$) Трубка для замены воды, работает как пылесос, собирая мусор со дна(15$)
-
Пользователей, чтобы писать сообщения в группе, ваше имя и фамилия не должны содержать арабские символы Действие: Я удалил сообщение. ❗️
-
Доброго дня. Зроблю резюме канадського зразку. Дівчина викладає англійську мову. Прошу писати в приват. +1 (647) 532-9523
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля. Дитина проведе час з користю, а також отримає посилання на курс з нейромереж і зможе зробити круті проекти! Пишіть, якщо хочете отримати посилання 🙂
-
Тільки офіс бо знову будуть робити фото та підпис ваш потрібен