Ukrainian Vancouver
-
Чудова можливість для новоприбулих українців за програмою CUAET! Здається великий, чарівний будинок у мальовничому Абботсфорді. Вартість - $2500/місяць, включаючи всі комунальні послуги. Довгостроковий договір на 9 місяців. Приміщення з 3 спальнями, плюс додаткові кімнати з великими вікнами, які можна використовувати як кабінети чи спальні. Дві зали, кухня та столова. 3 санвузли, включаючи джакузі та сауну. Комфорт забезпечує тепла підлога. Гараж на 2 автомобілі та просторе подвір'я. Перегляд відбудеться в Понеділок, 21 серпня, о 15:00. Для отримання додаткової інформації та фото, звертайтеся за номерами: Сусанна +12368816237, Інна +12368814571.
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, у мене є робота, яка може вас зацікавити. Чи не хотіли б ви опублікувати інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою безкоштовного облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($500) або кожні два-чотири дні ($250) через PayPal, Payoneer або безпосередньо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 3-4 властивості на день. Мені потрібен помічник, який би допомагав мені здавати нерухомість в оренду онлайн двічі на день і заробляти 500 доларів на тиждень, досвід не потрібен, тож вас зараз цікавить пропозиція роботи
-
👆👆👆 Всем привет, у SVNH проходит программа роздачи вещей, кух. принадлежностей, обуви, игрушек, одежды. Вещи Б/У, но иногда попадаються вещи с бирками. Роздаем бесплатно, если кому то интересно, будем рады.Так же, если у вас есть вещи ненужные, но в хорошем состояние, можете приносить. П.с. возьмите сумки с собой, если захотите прийти. Локация: Killarney community centre (room 203) 6260 Killarney str. Когда: 2-4pm
-
Всем привет, ищу жилье, нужно 2 комнаты. Если есть возможность помочь, буду благодарен.
-
Через пожежі тепер бан в брит Колумбіі на вогнища і тд в парках , лісах.
-
North Vancouver - найкраща локація, екзаменатори топчік та ще й запис адекватний на найближчі тижні, а не так як всюди на 3 місяці вперед
-
Чоловік сідав в Річмонді. Приймали іспит дівчинка
-
Чоловік перший раз здавав там, то важко. (Lougheed ). Інструктор тед казав, що там багато інспекторів дуже прискіпливі. Плюс сама місцевість йде вгору вниз, це складніше швидкість одну тримати. Краще Річмонд, Point Gray, North Vancouver чи Port Coquitlam, але а останній важко записатись. Але все можливо)
-
А є інструктор, який допоможе попрактикуватись саме в Норз Ванкувері?
-
Поддерживаю, три человека из нашей семьи плюс несколько знакомых человек из чатов успешно сдали в North Van с первого раза.