Ukrainian Vancouver
-
або може підкажете, де і як можна отримати номер медичної картки, щоб пройти medical exam?
-
Никак. Чтобы узнать номер, можете позвонить (604) 683-7151 и спросить, желательно при этом сказать им номер заявки, который по окончании регистрации высветился на компе.
-
спасибо большое. А все врачи принимают без физичиской карты только по номеру для medical check?
-
Спасибо большое
-
Это лучше уточнять в клинике
-
Зазвичай школа прив’язана до місця проживання , відмовитись не можна. Тут є своя логіка. Школи фінансуються з податків людей, що живуть саме на цій території. Поганий район - нижчі податки гірша школа. Іноді, як щкола пененавантажена, можуть запропонувати інші опції у межах одного school district . Та це скоріш виняток.
-
Доброго дня. Хто подавав на отримання 1500 Канадських доларів при прильоті на дитину, які документи вони мають на увазі? Я мама
-
а не підкажете де саме робили медекзамен?
-
дуже Вам дякую❤️
-
Я шукаю чесну людину, яка може допомогти скласти списки будинків для оренди. Досвід не потрібен, і ви отримуватимете 500 доларів щотижня. Примітка: це віддалена робота на неповний робочий день. Помасажуйте мене, якщо ви зацікавлений