Ukrainian Vancouver
-
Так.. А є ще якісь програми для біженців з України в Канаді?
-
Та ладно) Кажіть)
-
Добре , якщо людина з війни прилітає в Канаду без ніяких зв'язків і грошей - Канада про неї потурбується? Надасть їй житло і соціальні виплати до того часу поки вона не знайде роботу як в деяких країнах ЕС?
-
Підтримую. Хоч я трохи не з тих людей, але мене цікавить чому люди очікують підтримки, а не думають як самим вибратись з того, що трапилось і організувати собі то все? Чи знайти людей самим хто допоможе чи хоче допомогти Так, добрих людей багато, багато допомоги і насправді багато підтримки, дуже багато. І цікаво чого саме люди очікують, враховуючи що біженців з інших країн взагалі не так приймають) Хто хоче, той шукає
-
Та я не пропаду) Просто є люди в набагато гірших ситуаціях.. я просто не розумію цього..
-
Ви це хто?))
-
Щодо ранішніх іммігрантів і біженців-іммігрантів, мені здається це дуже різне. Одне діло, коли людина готується до імміграції роками, має можливість зібрати гроші, розраховує все і тд, і друга справа коли біжать від війни без нічого( Це все таки різне і різний емоційний стан, різне сприйняття труднощів
-
Мені дуже багато допомогли і допомагають далі. У ЄС допомогали, у Канаді всюди допомогали, у Україні коли моя сім’я в 2014 переїхала теж допомагали. Але ми були вдячні будь-якій допомозі, Даже коли просто дали пакет з їжею, це для нас вже була вау і багато подяки. Тут думаю ще хто як сприймає. Комусь маєток дай і буде мало, а комусь і одного хліба буде як врятувати життя
-
Oh , so now we are gonna speak english because we are ethnical canadians))