Ukrainian Vancouver
-
Здравствуйте! Может кто нибудь летит с Украины в Канаду? Нужно передать медикаменты :) за вознаграждение Спасибо
-
Друзі, продаю окуляри Meta Quest 2, придбані 2022 році, в січні. Використовувала мало, бо ці візуал граньки не для мене. Привезла їх в Канаду, так і лежать без діла. На ринку такий набір коштує приблизно 420$, продаю за 250$. В комплекті: окуляри, мʼяка насадка на окуляри, два джойстики, зарядка (блок, шнур). Коробка не рідна. Це досить класна розвага, хто в цьому розбирається, або дітям на подарунок. Виявилось, мені достатньо перегляду YouTube 🙂 і підписки на Netflix. Тому, кому цікаво пишіть в особисті, чи коментарі. Дякую.
-
Хочу дізнатися, чи хтось зацікавлений у повністю віддаленій посаді представника служби підтримки клієнтів або працівника із введення даних. Оплата: $25/год Навчання: 15 $ Навчання (віртуальне) оплачується 5 днів. . ЧУДОВО ДЛЯ ПЕНСІОНЕРІВ ТА ДОРОСЛИХ МОЛОДІВ Досвід не потрібен! Ми тренуємося! Бонуси! Оплата щотижня через прямий депозит/чек залежить від вашого вибору Повні переваги, 5 днів роботи на тиждень Напишіть мені, якщо вас цікавить додаткова інформація!!!
-
Так можна ж поштою і приходить за три тижні і недорого :)
-
💬💬💬 Хотите кyпить мaшинy? Oфициaльный aвтoдилeр! Пoмогу вам kyпить aвтo с зaкрытых диллepcкиx аyкциoнoв по сeбecтoимocти, на 2O-3O% 🔥дeшeвлe рынoчнoй цeны❗️ Мaшин oчeнь мнoго, можно подобрать как бюджeтный, так и прeмиум вaриaнт👍 Пeрeд пoкyпкой прoвoдим oсмoтр мaшины с видеоотчетом для зaкaзчикa. Так же есть Прeмиyм Ycлyгa - пoдбoр aвтo с кoмпьютeрнoй диaгнoстикoй, прoверкoй на oкрaсы. Через нас пpoходит несколько сотен aвтoмoбилeй в нeдeлю. Учaстникaм гpyппы carfax бeсплaтнo. Для пoкyпки aвтo SSN и Driver License - не нужен! 👈 Дoстaвим aвтo в любую точку США и стрaн СНГ. Пoдписывaйтeсь на нaш кaнaл - всем пoмoжем приoбрeсти aвтo! По всем вoпросам звoнитe, пишитe! Кoнтakты в oпиcaнии пpoфиля
-
Доброго вечора усім. Кого цікавлять цигарки по низьких цінах телефонуйте на номер 4375991607
-
I am very grateful and happy to see that the platform of the company Ms Angelina wagner. is 💯% legit as she told me. It's still a shock. I think I'm in a dream. I am very happy because I have received my withdrawal successfully. Thank you Angelina wagner. the best trader I have and I promise to always be grateful for this support. My family and I are grateful. t.me/+uE-YhkPkjn4yYTU0 t.me/+uE-YhkPkjn4yYTU0
-
Добрий день! Я репетитор англійської мови з досвідом викладання 5+ років. Викладаю дорослим та дітям. Є індивідуальні та групові заняття. Перше тестове заняття знайомство та інтерв’ю на рівень володіння англійською мовою безкоштовне. Мова викладання за бажанням клієнта. Напишіть у особисті повідомлення, я надійшлю відгуки на мою роботу.
-
Завтра буду їхати на Джофрі озера , є 3 місця можливо хтось бажає то доєднюйтесь, більше інформації в особисті
-
Привіт! Шукаю роботу в магазинах одягу, продуктових магазинах (викладка товарів), прибирання, готування їжі англійська elementary. До переїзду в Канаду я успішно займалась бровами та ламінуванням вій. Можливо, хтось має змогу порекомендувати мене в себе на роботі? Буду дуже вдячна, дуже потрібна робота. Якщо є подібні вакансії, я готова до роботи.
-
Я видел Немиров тут. Говорят что очень плохая водка.
-
Просто так дивно трапляється, оборонна промисловість України розкрадалася по 2014, та й надалі розкрадається. За 8 років війни нам показали ракету нептун? Неймовірне досягнення. Та і також треба незабути згадати російськомовних українців, вони ж також у чомусь винні. Знаєте, легче всього тикати пальцями один в одного. А крадії нехай залишаються у кормушки і надалі. Тільки кому краще ви робите?