Ukrainian Vancouver
-
Переживете. 👍😁 И подумаете в сл. раз, надо ли Ваши 5 копеек ни о чем. Как бы я спрашивала о другом, но вот Вы влезли как " здрасьте".
-
Хотели продемонстрировать свою эрудированность? Вот ведь незадача😂 я живой человек и могу ошибаться тоже как и все остальные включая Вас. Схавал? Теперь сиди 👍😁 и прям ярмарка лайков: вам нечем себя занять?
-
Всім привіт, продаю свій матрас, в ідеальному стані , розміру квін (товщина 24см, ширина 154см, висота 203см )ціна СА170, готівкою, зручний в перевезені (можна звернути в трубочку і запхати в машину якщо складаються задні сидіння). Локація: Cabot Dr, Richmond.
-
🛒 You can buy verified bank accounts at my shop [ Personal | Business ] Bunq | BBVA | Skrill Square / SquareUp ANZ | BNZ | KIWI N26 | ING | DKB Chase Business Western Union Revolut | Wise Western Union PayPal | Stripe Instant Plaid BNP Paribas QuickBooks Santander Raiffeisen UniCredit Cash App WhatsApp +48694021440
-
Можливо хтось підскаже, де можна обміняти usdt на CAD cash?
-
Написав вам в лс
-
Шукаю роботу різноробочий на будівництво.Хто може мені допомогти.Буду дуже вдячний.
-
Доброго дня)Підскажіть будь-ласка,можливо хтось знає сімейного лікаря у Ванкувері?
-
Ой ну що Ви, всі хто відповідав з незрозумілим сарказмом чогось роботу знайшли.