Ukrainian Vancouver
-
Доброго дня! З середини грудня шукаю кімнату або квартиру-студію. Тільки downtown або burnaby. Можливо хтось із дівчат шукає сусідку?) Мені 20 років, не маю поганих звичок, охайна, спокійна та чистолюбна. В мене також є котик🐈 Буду дуже вдячна за будь яку інформацію! :)
-
Всім привіт! У SFU проводяться безкоштовні уроки з Англійської мови для дітей віком від 9 до 12 років. Де? Бібліотека Surrey City Centre. Коли? Щосуботи з 11:00 до 13:00. Кількість місць обмежена
-
Лише 18 білетів залишилось на зустріч Unite&Accelerate Ми щиро дякуємо за підтримку та віру у проект партнерам, спікерам дискусійної панелі, експертам та всім, хто вже зареєструвався для участі. Онлайн реєстрація є обовʼязкова. В день зустрічі офлайн квитки продаватись не будуть. В програмі заходу - дискусійна панель, де запрошені спікери із різних сфер бізнесу поділяться своїм досвідом. Обговоримо відмінності ведення бізнесу в Україні та Канаді. Як стартувати власну справу, враховуючи місцеві особливості ринку та законодавства. Обговоримо ваші запитання учасникам дискусійної панелі. Білетів залишається все менше, а дата зустрічі все ближче! Ми будемо раді зустрічі з вами. Де: Event Hall (Holy Eucharist Cathedral), 501 4th Ave, New Westminster Коли: 4 листопада 17:00 Дрес-код: smart-casual Білети за посиланням: uahub ca Долучайтесь до наших соц мереж, щоб дізнатись всі деталі про проект та наші наступні події.
-
Всим привіт! Чи є в Ванкувері безкоштовні мовні курси? Douglas College чи щось подібне. Дякую.
-
Теж цікаво
-
Gran regreso Gracias por ser honesto tinyurl.com/ynfspch9
-
Всім добрий день! Можу допомогти із житлом у Ванкувері. Я терміново з'їжджаю і тому здається гарна кімната у будинку для однієї людини. Розв'язка зручна 5 хв ходьби до автобуса #100 7 хв їзди до метро 22 nd. Господиня привітна та сусіди спокійні. Кімната виглядає точно як на фото. Вартість $800.
-
кинув сорі тут чат видаляє лінки, я б і сюди запостив. ну в разі чого для решти банк назвиється neobank промокод на 25 доларів Q7X8S6R9 FYI я там не працюю тому якщо комусь відмовлять у кредиті - я причини не знаю, їх може бути безліч як і в нашому монобанку)
-
Всем привет Делаю нумерологические расчеты , строю матрицу . Пишите кому интересно С удовольствием отвечу 😊
-
Чтоб к доктору ходить , там ваш номер
-
Хто може допомогти перевезти одну довгу і важку валізу від колишньої? Там серф дошки. Валіза 1.70 в довжину і дуже важкий. Їхати з Донбар до Іст Ванкувер. Не безкоштовно, звісно. Напишіть у приват