Ukrainian Vancouver
-
Я граю інколи через додаток Justplay регеструєшся і граєш
-
Друзі, може дивне питання - де можна купити марлю?
-
Усім привіт☺️ шукаю кімнату під оренду з початку січня, або кінця грудня, якщо б так можна було:) Можливо хтось шукає руммейта, або теж в пошуках житла, то можна разом знімати 😁 Я працюю в дт, тому хотіла би щось неподалік)) всю потрібну інформацію про себе, роботу та попередні референси з радістю надам. Дякую за увагу!
-
Долларама
-
Оо, в нашій не знайшла, подивлюсь в інших, дякую🌝
-
Шановні, у грудні буде звільнятися наш 2 bdrm basement. Світлий та чистий, з усім окремим - термостатом (контроль опалення), пральної машиною, сушкою, меблями, посудом, новою постільною білизною. Окремий вхід та велике патіо для BBQ. Біля Cloverdale athletic park. Ціна залежить від кількості людей. Тільки напряму для Українців, без посередників.
-
Смотря где ты находишься… Из хороших: 1. Rain city boxing - Richmond. Разрешают спарринговаться без лицензии. Советская школа 2. Quinit - east Vancouver. Это из топового здесь. Был еще в beyond boxing - тренер неплохой, а зал слабенький. Был также в rumble boxing на индивидуалке - тоже неплохо. групповые там больше для девушек, фитнес бокс…
-
Мене цікавить