Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Steveston Veterinary Hospital , Річмонд
-
RAH (Richmond Animal Hospital) робили тут важку операцію, пройшла дуже добре👌🏼 richmondanimalhospital.ca
-
Всім вітання👋 Потрібні моделі на ламінування та фарбування брів 🌹 для фото та відео контенту Оплата 20$ Мій інстаграм instagram.com/nazarevych_brows?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Доброго дня! Скоро свята🎄 і настав час замовити собі смакоти до святкового столу! Замовлення приймаємо до 15 грудня. Ось наше меню: Ковбаса домашня - $45/кг (кільця різної ваги від 300 г). М'ясо нежирне свиняче (карбонад) – $35/кг; М'ясо напівжирне свиняче (шия) – $40/кг; Сало (підочеревина м'ясна) – $40/кг; Яловичина – $55/кг; Курячі ніжки – $27/кг; Рулет курага, чорнослив та горіхи – $60/кг; Рулет болгарський перець та оливки – $60/кг. Локація White Rock
-
www.remax.ca/bc/burnaby-real-estate/17xx-4720-lougheed-highway-wp_idm73000004-26350120-lst Звільняємо цю квартиру 1 січня. Прожили в ній рік, дуже задоволені. Переїжджаємо у трохи більшу. Майже все включено в рент, паркінг зі своєю розеткою для зарядки EV, і навіть опалення і кондиціонування . Якщо комусь цікаво пишіть у дірект, розповім більш детально
-
Всім привіт, приїхала до Ванкуверу 2 тижні тому і зараз в активному пошуку роботи. Англійська посередня, твердий B1. В Україні мала досвід роботи у сфері обслуговування, працювала офіціянткою, касиром, пекарем, мерчендайзером. Шукаю будь яку роботу дотичну до вищеперечислених щоб влаштуватися офіційно з подальшою можливістю отримання PR карти. Тож якщо ви володієте інформацією що десь набирають персонал такого типу буду вдячна за інформацію. Локація даунтаун-брентвуд
-
На work bc не надійтеся взагалі будуть призначати зустрічі, усякі воркшопи, і через декілька місяців коли будете наполегливо просити пропонувати вам вакансії - вони вам скинуть ссилки на вакансії на сайтах по працевлаштуванню, на які ви вже давно самі відгукнулися
-
У нашому випадку просто змарнували час, може комусь і більше повезло
-
В Coquitlam заповнили з дружиною анкети, як приїхали, вона в пошуку роботи, я вже мав поботу, пообіцяли допомогти з покупкою інструмента. Зібрав всі папери з роботи, все скинув, сказали чекай, чекав дві неділі, а потім став штормить, тіпа ну що там? допоможете чи ні? Менеджер прочитував і не відповідав мені. Через місяць я не витримав, приїхав прям туди і питаю, то допоможете чи ні? А вони кажуть, дві неділі вже пройшло, ти зп отримав, сам купуй 😂😂😂. А дружині дали 6 талончиків на автобус і сказали подзвонимо як найдем поботу. Так і не набрали. ДяКую за те що дали їм роботу і статистику. Не гайте свій час.