Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Я работала в воркбс) у них схема такая - лично идти и своего добиваться 😅 но сначала нужно со своим кейс менеджером встретиться, обычно пару недель ожидание. конкретно с поиском работы мало помогают, но дают поддержку финансовую и информацию. Если еще не нашли работу- можете претендовать на билеты на автобус на пару недель, объясните что для прохождения интервью вам нужно. Если за это время не найдете - можете просить еще. Также они резюме, сопроводительное письмо, подготовку к интервью помогают сделать. А после как найдете работу - самое главное до первой выплаты прийти к ним. Если даже еще не начали работать, но на руках уже договор- идите к ним с этим договором и списком от работодателя с нужными вам для работы инструментами/одеждой, также просите либо билеты на проезд на первое время, либо деньги на газ. И в каждом Вокрбс кто нибудь да есть кто на нашем разговаривает. Если по англ не говорите, просите пообщаться с сотрудникам кто говорит на укр, в крайнем случае вас отправят в воркбс где есть работники украинцы
-
В марте был в workbc на Commercial, пришел с письмом от работодателя, дали ваучер на $900 на инструменты. Так что Ванкувер не безнадёжен 🤣
-
Чи є у Вас TFSA рахунок❓ На диво досить багато людей, які живуть у 🇨🇦 не перший рік, цінують якісь невеликі пільги та допомоги, але ігнорують або зовсім не знають про можливості TFSA. Для кожного, хто до Канади приїхав не на пару років, а всерйоз та надовго, це "must have" 💰 youtu.be/MZzM9YWLrBM
-
Получайте какую дают. Тратьте столько денег, сколько нужно. Гасите долг вовремя. И будет вам счастье. За 14 месяцев пользования картой BMO лимит подняли с 2500 до 15500. Ни разу сам не просил, только принимал их предложение о поднятии. Обороты через карту их тоже мало интересуют, видимо. Последнее поднятие было на +5000 (с 10500), хотя в этот момент карта уже пару месяцев как не основная и оборот там не более 500 в месяц 🤷♂
-
Удаленный з а р а б о т о к (смартфон/пк) Новое направление... Доход от 150$ в день уделяя 2-2.5 часа Учим с нуля Легально Пишите в ЛС.
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, я зараз проходжу курс англійської у коледжі, до якого я долучилася вже давно. Місяць назад я подала заявку на зняття обмежень з ворк перміта. Я його сьогодні отримала, але з новим обмеженням-не дозволено навчатися. Хтось стикався з цією ситуацією? Як правильно тут бути? Навчатись залишилось один тиждень.
-
Українці Британської Колумбії 🇺🇦🇨🇦 📢Оголошуємо збір на FPV дрони 📢 А саме на наш рій❗️ “Riy Vancouver” 🐝 Мета зібрати якомога більше «шершнів» 🐝 у наш рій 🚨 💰 ціна одного 🐝 6300 гривень - 230$ 🇨🇦 Ситуація на фронті критична❗️ ЗСУ потрібна наша негайна підтримка❗️ Заклик простий❗️ Наша мета обʼєднатись та придбати якомога більше 🐝 у наш “Riy Vancouver” та відправити на передову ❗️ Реквізити 💳 Монобанк: send.monobank.ua/jar/4nC5ZfyzPx 💳Номер карти банки 5375 4112 1070 4164 e-transfer: [email protected] Question: donate for Answer: RIY Допоможе в монтажі нашого «рою» Igor IngWar🪛 Та передасть в Батальйон К-2, 54 ОМБР❗️ Посилання на соц мережі 💻 @к2_bat Кирил Кирилович Верес - герой України 🇺🇦 є командиром цього батальйону❗️ Тримаймо стрій разом 🤝 Разом до перемоги❗️ Слава Україні 🇺🇦 Героям слава 🫡 Допомога з відео від: 82 ОДШБр, 501 ОБМП, ADAM tactical group, 92 ОШБр «Ахіллес», Ukrinform TV
-
Всем привет
-
Це важлива подія, важливо не давати людям навколо забувати, що у нас війна! Важливо знайомити оточуючий світ з українською культурою, сепарувати нас від росіян, показувати наші давні-придатні традиції! 17 грудня біля Ванкувер Арт Галері велика зустріч для всіх українців! Будемомо підводити підсумки року і колядувати з ВЕРТЕПОМ «Нова Зоря»! Покажемо канадцям, яка українська культура прекрасна! Початк 13.00, вертеп виступатиме в 14.00 facebook.com/events/s/emergency-rally-in-support-of-/1148389832796385/
-
Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
-
Дополнительный заработок Бесплатно обучаем. Совместима с основной работой. Занятость 1-2 часа в день. Доход до 12% в день. Строго от 18 лет. За подробностями в лс