Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Я ищу сейчас работу помощником мастера или учеником, сам понимаю что в канаде своя спицифика работы. Получают они здесь довольно неплохо Для лицензии нужно отработать сколько-то часов и отучиться ( начну сейчас этим заниматься)
-
Бажаю успіху. Після приїзду теж буду пробувати влаштуватися помічником, в крайньому разі так собі планую на даний момент. Маю закінчений виш зі спеціальністю інженер з водопостачання та водовідведення можливо в результаті вдастся це успішно використати для PR, а може і ні, побачимо в крайньому разі готуюся вивчаю деталі, вчимо мову, читаємо Вашу групу. Дякуємо за все що тут публікуєте!
-
Дякую за приємні слова. Стараюсь надавати усю потрібну інформацію якомога швидше. Знаю що декому я допоміг але стараюсь максимально допомогти і решті Друзі якщо почнете більше реагувати на повідомлення чи новини ось такими знаками🥱😳😭👍😁😜🥳😂😋🇺🇦💪🇨🇦 Тощо, мені буде дуже приємно, як позитивними ак і навпаки. І решта бачити е що група у нас жива, і діліться посиланням на неї з друзями. Я не заробляю на групі гроші і вона забирає немало часу якщо чесно. Буду вдячний за вашу активність
-
Як то сюди потрапило 😁😁😁
-
😂😂😂 Та то не я. Але легалайз і багато хто балується. Мені краще пивка попити
-
90 дней можно пользоваться. После теоретического теста вернут, если попросить (мне вернули). А вот перед самим роад тестом заберут насовсем. Уже роад тест вы проходите с 7L. Сдадите - получите нормальные права. Не сдадите - останетесь с 7L до успешной сдачи.
Поэтому, если сдадите вождение с первого раза, ограничений не почувствуете. Хорошо готовьтесь и пользуйтесь своими правами подольше (до 90 ней), если не совсем уверенны
-
Красивый чистый город
-
Летом каеф, зимой холродрыга вокруг очень очень много французского
-
сейчас еще коллеги говорят, что некоторые гос учреждения уже тебе отвечают только на французском
-
и медики в том числе