Українська спільнота Ванкувер Канада
-
“See”, “House of the Dragon”(типу передісторія Гри престолів) це з нового
-
Підскажіть може хтось літав з титановими пластинами в тілі? Син зламав руку зробили операцію і 5 місяців треба з ними ходити. Переживаю чи в аеропорту не буде пищати в рамці? Лікар довідки не дав, сказав що мають пропустити, пищати не буде....?
-
😂😂😂
-
Це ще центр, повірте, коли між ними є хоч якийсь простір)) трохи ближче до chinatown вони, як дощ серед грибів😂😂😂 живемо так вже 2 тижні, але на щастя недовго лишилося тут🙏🏼☺️
-
В North Vancouver 😎
-
До роботи трошки довше, але нам не звикати) Дорога звідти - одна насолода для очей😍
-
Перевіримо😊
-
m.facebook.com/groups/313887453322219/permalink/845565023487790/
-
Всім привіт! Задумуюсь про переїзд до Ванкувера, треба ваша допомога
-
Чи є тут ті хто катається на лижах чи сноуборді? Можна сказати що тільки ради горнолидних курортів і хочу до Ванкувера але хотілось би дізнатись від людей з досвідом чі все так як я собі уявляю
-
Як тут з комьюніті Українців, особливо з дівчатами? Чи варто переїзжати до Ванкувера якщо я single? Бо в мене таке відчуття що українців тут мало і ще й всі сімейні) В Торонто наприклад хоч кожен день ти можеш знайти компанію але в Ванкувері - я не впевнений
-
-
Что да то да 😂
-
Увидела пост, Работа, Вестминстер ария
dailyhive.com/vancouver/aritzia-seasonal-warehouse-jobs?utm_medium=email&utm_campaign=Daily+Buzz+Vancouver+-+September+23&utm_content=Daily+Buzz+Vancouver+-+September+23+CID_c4c8b9a7f1170d4931baaa79a032971f&utm_source=Email+marketing+software&utm_term=Aritzia+is+hiring+seasonal+jobs+paying+25hour+with+no+experience+required&fbclid=IwAR0jt-f4Onl6xoNCFhtOWmc-tiZk9NkhVucnk1pNQMPwb0yvES_GOWobZ04
-
І зі мною, будь ласка, телефоном Алени, якщо вона знайдеться, в лічку поділіться. Дякую