Українська спільнота Ванкувер Канада
-
а Work BC така "швидка" оганцізація, що я з голоду помру перш ніж вони до розуму доведуть хоч одну справу)
-
я тут місяць і пишу для тих, хто теж недавно. Тому як треба, то я 100501 раз напишу
-
і так, коли ти активно шукаєш, то не завжди є час читати чат де по 10000 повідомлень на день)
-
це так) Доречі як і ви я встиг вже попрацювати у типографічній студії, але у якості дизайнера на виробництві. Не сподобалось, бо мене взяли на заміну дівчині, котра там роками все точила під себе і на підготовку мою до їх виробничого пайплайну було 4 дні) Я пішов сам розуміючі, що це неможливо.
-
ну якщо є час на те, щоб розібратись то це звісно гарно, нажаль у моєму випадку сам босс не розумів того наскільки та дівчина була важлива, на ній був і кастомер сервіс і вся база замовлень і всі бази проектів, зразків, при цьому у них там був хламидник з коробів документів. Або все зносити і заново робити, або краще навіть не лізти.
-
це до теми того, що з Ворк Бі Сі я таку роботу навіть не знайшов би) А тут вже встиг звільнитись 😆
-
та я там день пробув) воно того не варте, тут стільки нелегалів на будівництві, що мій кейс це крапля у морі
-
ну, це чудово) Робота це там де кожен знає що робити, а не стрес від того, що всі не знають, що робити)
-
за неоправданные ожидания? )
-
-
так автор же написал. что никакого договора не было, его взяли как self employed, без подписания бумаг, а устные договоренности никто не успел нарушить, т.к автор уволился после первого дня. Автор получил опыт, читатели - лулзы, т.к. рассказ больше про драму, а не про кидалово. Что не отменяет, конечно же, того факта, что работать надо официально. А если работаете за кэш - нормальной практикой является day-to-day оплата. У нас, кстати, зарплата 2 раза в месяц, и тоже приходит на счет с задержкой до 7 дней - иногда накладываются выходные + процессинг в местных банках мягко говоря неспешный.