Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська спільнота Ванкувер Канада

Українська спільнота Ванкувер Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
25.5k Posts 2.9k Posters 42.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t208446556T Offline
    t208446556T Offline
    Sapienti Sat
    wrote on last edited by
    В Ванкувере не дают, там нет Service Canada в аэропорту.
    1 Reply Last reply
    0
  • t575818627T Offline
    t575818627T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Правительству нет дела до тех, кто берет 3к и уезжает. Правительству дороже будет следить за такими людьми и препятствовать им. Обычные канадцы могут рассказывать это как "кто-то где-то когда-то что-то нехорошее делал". СМИ могут разнести такие истории шире и с яркими примерами, это их работа всё же. У большинства канадцев минимальная вовлеченность в процессы с украинцами. Они смотрят картинки/видео из Украины и скажут вам: "I'm sorry it's happening in Ukraine. Putin is a mad/crazy man". Могут предложить вам помощь. Но большинство явно не представляет, какие иногда хитрожопые люди приезжают и какие схемы поворачивают
    1 Reply Last reply
    0
  • t919180386T Offline
    t919180386T Offline
    Uliana
    wrote on last edited by
    Были сердобольные канадцы, которые помогали украинцем, а потом те, уезжали по - английски, были те, которые от работы отказывались предлагаемой им. Это истории которые лично знаю я. Понятное дело, что есть те, которые равнодушны и есть те, которые вообще поддерживают не Украину . Я сейчас не об этом Прпвительству есть дело, т.к деньги были выделены из бюджета, и конечно, расчёт был на то, что эта помощь будет тратиться в Канаде, а не увозится поэтому там свой анализ проводят ситуации Чтобы СМИ это озвучило ну не знаю, что должно произойти. Про схемы скажу так, я тоже не знаю, но здесь все построено на доверии в начале, но потом если узнают... ну если те, конечно , которые здесь. А которые уехали, вполне не могут и не заехать обратно, если вскроется
    1 Reply Last reply
    0
  • t5255859811T Offline
    t5255859811T Offline
    Sergii Ratlgard
    wrote on last edited by
    з 15 тисяч котрі приїхали до Канади, якби явище було системним, то цей чат був би не про те, тому не треба з цієї мухи робити слона.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5255859811T Offline
    t5255859811T Offline
    Sergii Ratlgard
    wrote on last edited by
    а оця апеляція до "звичайних канадців" це теж не системне явище, бо ідіотів і тут вистачає. У мене було вже багато цікаво досвіду у спілкуванні з місцевими представниками населення і мені багато цікавого довелось почути. Основа програми підтримки українців у тому, щоб люди здатні до трудової діяльності і адаптації отримали підтримку, якщо вони цього не планують і самі їдуть додому, то це копійки, ніж вони потім будуть сидіти на дотаціях. Будь яка інтеграція трудова задовільнить Канаду. Тим паче, що три роки пролетять швидко і pr отримають добрі 30 відсотків, а не 100, тому всі ці ризики враховані
    1 Reply Last reply
    0
  • t757170130T Offline
    t757170130T Offline
    Olha
    wrote on last edited by
    Это только ВС
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ALana P
    wrote on last edited by
    15тыс это разве не в Ванкувер?
    1 Reply Last reply
    0
  • t757170130T Offline
    t757170130T Offline
    Olha
    wrote on last edited by
    Рабочая сила тут есть, была и будет всегда. А вот спецов нехватка
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii Andrii
    wrote on last edited by
    Привіт, де можна забукати місце на паром до Vancouver Island?
    1 Reply Last reply
    0
  • t757170130T Offline
    t757170130T Offline
    Olha
    wrote on last edited by
    Канада сразу сказала, что они отберут сливки из тех , кто приехал. А остальные им не нужны
    1 Reply Last reply
    0
  • t5255859811T Offline
    t5255859811T Offline
    Sergii Ratlgard
    wrote on last edited by
    це вигідно для всіх, бо ця м'ясорубка залишає кращих за іншим принципом, але це не заслуга системи, скоріше систематизація "помилки вижившого"
    1 Reply Last reply
    0
  • t5255859811T Offline
    t5255859811T Offline
    Sergii Ratlgard
    wrote on last edited by
    Канадська система відсіювання не працює, взагалі, тому тут всілякі доктори наук таксують і їдуть потім додому. Системи немає і побудована лише на тому, що кожен сам собі зможе вибити, то те і буде. Що залишає завжди найспроможніших до адаптації і виживання, а не спеціалістів.
    1 Reply Last reply
    0
  • t757170130T Offline
    t757170130T Offline
    Olha
    wrote on last edited by
    Я не совсем согласна с вами.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5255859811T Offline
    t5255859811T Offline
    Sergii Ratlgard
    wrote on last edited by
    при цьому заслуга у виживанні буде приписана інструкції, бо її читали всі
    1 Reply Last reply
    0
  • t5255859811T Offline
    t5255859811T Offline
    Sergii Ratlgard
    wrote on last edited by
    якщо кинути тисячу людей з водоспаду у океан давши їм перед тим інструкцію з того як вижити, то багато хто вижити зможе просто через випадок, багато хто через природні данні, а потонуть люди, котрі досконало вивчили інструкцію, але не мали здібностей її виконати
    1 Reply Last reply
    0
  • t757170130T Offline
    t757170130T Offline
    Olha
    wrote on last edited by
    Если у человека есть мозги и язык , то он не будет таксовать. А без проблем найдет работу. Если ты профи в своей сфере.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga KuzKuz
    wrote on last edited by
    Сайт BC Ferries
    1 Reply Last reply
    0
  • t5255859811T Offline
    t5255859811T Offline
    Sergii Ratlgard
    wrote on last edited by
    у Канаді дуже повільна система рекрутингу професійних співробітників, по декілька етапів, а також високі стандарти до власне канадського досвіду. І конкуренція не просто зі спеціалістами, а з тими, хто тут у індустрії певній працює роками. Тому це все не може бути просто по дефолту. І індустрії дуже різні. Архітектор не зможе працювати сходу у Канаді, навіть якщо він новий геній епохи, бо є потреби у ліцензіях, освіті, знанні стандартів і так далі. Все це можно віднести і до багатьох суміжних професій
    1 Reply Last reply
    0
  • t5255859811T Offline
    t5255859811T Offline
    Sergii Ratlgard
    wrote on last edited by
    Все оце "мова і мізки" це категорії непрофесійної праці, або праці, котра не потребує експертизи внутрішньої, я до прикладу 3д художник, за освітою перекладач. Але починати буду як і всі, з простої роботи, бо індустрія зараз у рецесії і це проблеми війни, ринку та скорочення проектів. І перед тим як я знайду собі місцеву проф роботу може і рік пройти. Всі ці розповіді про "знайшов роботу швидко" це все історії зі світу універсальних професій, котрі не вимагають уніфікованого стандарту.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ALana P
    wrote on last edited by
    Тут врачи-индусы, сдавшие пару экзаменов, в ожидании места в резидентуре таксуют, с языком и мозгами. Так что it depends.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags