Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
Всем привет! Едем из Калгари в Ванкувер на машине ( трак) 8 мая. Если кому то нужно доставить посылку, пишите в ЛС
-
👋 ‼️Бесплатная мебель каждый день!!! И не только 😉. Есть большая группа по Калгари, где можно взять мебель диваны, кровати, прикроватные тумбочки, шкафы и другие вещи бесплатно! ‼️ Нас уже больше 1000!!! ‼️ Информация не скопирована с Маркетплейс и других источников,все наши посты с мебелью есть на складе! ‼️Будет полезно для New камер и для тех, кто здесь уже долго✅ 📝Так же рубрике «Наши Люди» очень много полезных контактов и они пополняются периодически, все желающие добавляются в список) ‼️Доставка, минимальный тарифы «Бус») по Калгари, большой все поместится за раз) 🇺🇦🇨🇦 t.me/Moving_Calgary_Alberta www.facebook.com/groups/563449969224959/?ref=share_group_link 💬 👋
-
Вітаю 🖖 Я шукаю працівника, який би впорався з діяльністю з оренди….орендувати будинки на моєму ринку, Facebook та інших… Досвід не потрібен. Зарплата 300 доларів на тиждень. ®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь так 📍
-
Почему?
-
Привіт 🖖 Я шукаю працівника для роботи з орендою….оренда будинків на моєму ринку, Facebook та інших… Досвід не потрібен. Зарплата 300 доларів на тиждень. ®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь так 📍
-
-
Я ищу личного онлайн-помощника, который может помочь мне размещать объявления об аренде в Интернете и получать 800 долларов США еженедельно, если вы заинтересованы, пожалуйста, свяжитесь со мной для получения дополнительной информации, спасибо ☺️💯 Ещё актуально?
-
Калгарі. Хто не має авто та бажає відвідати Банф. 🏔️Релакснути у гарячому басейні на вулиці, 🏖️заїхати у ресторан з’їсти смачного стейку 🥩, зігрітися ☕️🥃🍷, та просто відпочити та зробити класних фото… 📸 🚘постійно їздять 2 авто по 6 місць … Калгарі-Банф-Калгарі Подробиці 👇 Запис @Aevgen24 👇 Чат поїздок t.me/UKRinBanff