Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
Так трапилося що в моїй сім'ї біда. Мій чоловік був добровольцем в 2014році і з початку війни 24.02.2022 пішов добровольцем на захист країни. В 25.04.2023 у Бахмуті він втратив частину лівої кінцівки,а праву лікарі намагаються врятувати,вже зроблено декілька операцій і по переду ще багато. Звертаюся за допомогою до небайдужих людей. Допоможіть підняти чоловіка на ноги 🙏🙏🙏 Потрібна тривала реабілітація та протез. Реквізити для допомоги: 4441111132427885 Його картка Сергій Сергієнко Всім безмежно вдячні за кожну вашу грн чи репостом😥🙏🙏
-
Привіт 🖖 Я шукаю працівника для роботи з орендою….оренда будинків на моєму ринку, Facebook та інших… Досвід не потрібен. Зарплата 300 доларів на тиждень. ®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь так 📍
-
-
Привіт) Через 3 дні прилітаю у Торонто. Маю житло на місяць. Але поки без роботи. Є резюме. Але оскільки мені 18 років і я лише 2 рік навчаюся в університеті зрозуміло, що не маю досвіду роботи та диплома (крім шкільного). Рівень англійської В2. Дуже швидко всьому вчуся і готова працювати. Дайте поради які вакансії можна розглядати, та повсякденні лайфхаки для життя у Канаді, будь-ласка
-
Важливо 06.05.2023 Конференція про оренду житла для українців 🇺🇦 в м.Вінніпег (Манітоба). ➡️➡️Запрошуємо послухати ліцензованого ріелтора міста Вінніпег Maryana Stetsiv (ROYAL LePAGE, Canada). 📟 Дата 06 травня 2023 року. ⏰ Час в місті Вініпег 11-00🇨🇦 ⏰Час в місті Київ 19-00🇺🇦
-
Сдам комнату ,Voughan ,ON для мужчины одного 6475373920
-
Виделa вопрос по поводу cигapeт и cтикoв - рекомендую спрашивать у местных где можно их купить. Мне дали контакт знакомые которые живут тут больше двух лет, теперь беру Нееts только там! Кому ещё нужно - напишите, дам контакт
-
Надаємо послуги з перевезення меблів без проблем виконаємо внутрішні ремонтні роботи. За більш детальною інформацією звертайтеся в приват. +15873571608 telegram We provide furniture transportation services and perform internal repair work without any problems. For more detailed information, contact in private. +15873571608 telegram
-
Хто цікавився Нееts, Nео та цигарками? Мені подруга дала магазин, де вони з чоловіком беруть і я нарешті змогла замовити нормальні цигарки, а не те що тут продають Можу поділитись знахідкою, напишіть - дам контакт
-
Тут спрашивали где купить Нееts, Nео и cигapeты, у меня та же беда, два месяца не могли найти тут нормальной табачки. Слава богу ребята с работы поделились контактом, забрала сегодня свои мальборо🔥 Если вам нужен проверенный магазин - обращайтесь, подскажу
-
Тут спрашивали где купить Нееts, Nео и cигapeты, у меня та же беда, два месяца не могли найти тут нормальной табачки. Слава богу ребята с работы поделились контактом, забрала сегодня свои мальборо🔥 Если вам нужен проверенный магазин - обращайтесь, подскажу