Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
Підкажіть будь ласка, чи ходе автобус на Банф і скільки коштує?
-
Хай💫 🇺🇲🇺🇦🇨🇦Оформлюємо візи в Канаду і США ✅Отримайте робочу візу на 3 роки з нашою допомогою. Крім того, ми можемо оформити вам туристичну візу до 10 років. 💯 Ми підтверджуємо нашу чесність і надійність - вже більше 1000 задоволених клієнтів отримали візу завдяки нашій компанії. 💰 Крім того, для українців є чудова можливість отримати грошову допомогу у розмірі 3000$ для дорослих і 1500$ для дітей. 🚀 Ми гарантуємо швидке отримання візи, а також індивідуальний підхід до кожної анкети та клієнта. 📝 Звертайтеся до нас зараз, щоб дізнатися більше про наші послуги і отримати візу в Канаду, без консульських зборів! Пишіть @visaeasy_manager за більш детальною інформацією
-
Підкажіть ,будь-ласка,як знайти житло в Торонто або округ,може є якісь знайомі рієлтори чи інтернет ресурси? Бо ми вже місяць шукаємо і не можемо орендувати житло,бо працює лише чоловік і тому не хотять давати в довгострокову оренду
-
⚡️Українцям дозволили продавати електроенергію З 9 травня влада дозволила усім охочим продавати енергію власного виробництва за своєю ціною та довільним договором. 💡Продавати можна електроенергію вироблену генеруючою установкою або установкою зберігання енергії. Шо по грошах | Підписатись
-
Видел что все ищут стики Нееts и Neo, тут с ними просто беда… Мои здешние друзья посоветовали мне магазин где они берут, я заказал на пробу и, если честно удивился разнице вкуса и качества табака с магазинными. Теперь регулярно заказываем там cтики и cигapeты, всем рекомендую! Кто тоже долго ищет - напишите, с радостью помогу вам
-
Наконец-то смогли решить проблему с cигapeтaми, делюсь радостью☺️😅)) Девочки с работы подсказали магазин где можно заказать качественную табачку и я сегодня забрала свои любимые Винстон Там кстати и Нееts есть, и Nео и электронки тоже 🤯 Как жаль что мне никто не посоветовал их раньше, я так намучилась(( Так что если вам нужно - не стесняйтесь, напишите мне и я поделюсь с вами контактом😘
-
Здравствуйте, от безысходности пишу Вам. Сама я не в силах спасти сына 😥 Малышу очень плохо, печень и селезёнка растут в размерах, очень низкий гемоглобин. Одесские врачи разводят руками,нужно срочно ехать в столицу,но на лечение и обследование нету денег. Поэтому пишу Вам о помощи к неравнодушным людей и СПАСИБО БОЛЬШОЕ тем кто уже помог 🙏 Не дай Боже чтобы вы с таким столкнулись😥 Реквизиты (мами) Магдебура О. 4211130501264214
-
Что нужно и на когда?