Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Як зараз не знаю Ми прилетіли на кінці травня , нам житло дали на 2 тиждня. В аеропорту , після того як отримали багаж їдете до EMIGRATION office S.U.C.C.E.S.S там Вас реєструють і якщо є вільне житло Вам його дають , потім далі до офіцерів отримати Work Permit .
-
Онлайн заняття з підготовки до іспитів IELTS (General/Academic)/CELPIP. ✅ Виконання пробних тестів, практичних завдань з іспиту ✅ Розбір структури есе, листів, графіків ✅ Робота з різними стратегіями та техніками виконання завдань іспиту. З усіма питаннями, будь-ласка, звертайтесь у директ.
-
Англомовний пропагандистський канал.
-
Друзі, треба забанити цей канал: www.youtube.com/@historylegends/videos
-
з того що я бачу, чувак три роки тому заснував всратий канал, зі всратими відосами, справи не йшли, потім пропагандисти занесли йому грошей, він почав навалювати про війну в Україні, може ботами розкрутили - і зараз в нього 400к підписників 300-700к переглядів кожного відоса. Треба банити
-
Доброго дня. Мене є ідея написати веб-сайт з отриманням водійських прав в Канаді з перекладом на українську мову та роз'ясненням кожних правил, та розробити тести до них. Чи цікавить когось такий сервіс ?
-
Вірно. Але є значний процент людей, які не добре володіють англійською, а без автівки не дуже тут.
-
ну не так там і багато англійської треба, щоб тести здати, тим більше що правила перекладені є, можна підглядати, або розбиратися по них, Ну це моя суб'єктивна думка, я взагалі не нейтів, але все англійською читав, тренував та здавав. Бо їздити тут серед англомовних, знаки англійською, копи англійською - краще вже одразу починати вливатися