Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Тому що, якщо Ви реєструєтесь на безкоштовні курси англійської LINC, то це федеральна програма, яка створена саме для емігрантів, фінансується державою, контролюється (відвідування та прогрес) державою і саме за номером імміграційного документу (а це і є Work permit) це здійснюється. Вони ще і скан мають запросити його, а не тільки номер у Заявці.
-
Чи є тут хтось з айті. Вивчаю бухгалтерську програму і ніяк не можу змінити налаштування в написанні цифр, щоб була точка замість зап'ятої, а зап'ята після тисячних стояла. Видаю помилку завжди. Якщо хтось може допомогти - напишіть в особисті, цілий день мучаюся
-
Спробуйте змінити налаштування у Віндоус. Там де налаштування мови там є щось про формат дат та валют
-
Квартира в одному з комплексів де я живу у New Westminster. 1br appartment unit, 800sq feet, будинок старий, але renovated. Аппартаменти також будуть повністю відремонтовані (підлога ламінат, нові аплаєнси, нова покраска, двері на шафи і т.д.). Живу сам в цьому коплексі уже роки 3. Менеджмент гарний, все робиться вчасно з точки зору менеджменту. 1850 per month. Сдається з першого лютого. Адреса будинку - 436 7th street, New Westminster. Пишіть в повідомлення за деталями і фоточками
-
Всім доброго вечора, підскажіть будь ласка. Чув, що треба заповнювати якийсь додаток по приїзду в перший канадський аеропорт. Зорієнтуйте якщо хтось пам’ятає, буду вдячний
-
Дякую
-
В Річмонді є вірменське кафе lamajoun. Лаваші також роблять. Не знаю як на смак їхній лаваш, але їжа дуже смачна
-
www.capbridge.com/
-
Мы сегодня там были, классно. Если вы резидент BC, можно купить годовой абонемент за цену одного билета (там нужно адрес указать при покупке).
-
Доброго дня! Допоможіть будь ласка із питанням. Вже отримала візу і мала летіти як тільки візу отримає чоловік. Через дуже довге очікування мій паспорт вже закінчується. Новий паспорт вже маю на руках. Як поставити ти нову візу у новий паспорт? Куди звернутися на рахунок нового документа і подовжити візу в новому паспорті? Буду дуже вдячна за конкретні відповіді! Мені зробили до кінця дії паспорта, але мені треба щоб вона діяла довше, тому що по прильоту вона закінчиться і всі документи треба буде переробляти по новому паспорту, правильно? І страховку і банківські картки и ворк перміт. Питання в тому як її переробити в новий паспорт і на довший термін? Поки я ще не виїхала до Канади, так як чекаю на візу чоловіка