Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Привіт, хто подавався на туристичну візу в Штати, як там можливо моніторити дати на прийом до консульства? Ну щоб забронювати інтервʼю раніше
-
🌸 Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: • Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, • Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео) • ЕІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис 💕
-
Це розвод. В інших групах бачила. Заблокуйте будьласочка, бо хтось реально може повестися
-
.Receiver or Mandate needed for USDT transaction of $2m Ratio: Receiver:50%. Mandate: 20% Sender: 40% Please note: Senders only need real and genuine Receiver and Mandate IF YOU ARE INTERESTED CONTACT THE SENDER ON WHATSAPP +66962834744
-
𝖨 𝗃𝗈𝗂𝗇𝖾𝖽 𝗍𝗁𝗂𝗌 𝗂𝗇𝗏𝖾𝗌𝗍𝗆𝖾𝗇𝗍 𝗐𝗂𝗍𝗁 $300 𝖺𝗇𝖽 𝖺𝖿𝗍𝖾𝗋 𝗍𝗋𝖺𝖽𝗂𝗇𝗀 𝖿𝗈𝗋 48 𝗁𝗈𝗎𝗋𝗌 𝗂𝗇 𝗆𝗒 𝗂𝗇𝗏𝖾𝗌𝗍𝗆𝖾𝗇𝗍 𝖺𝖼𝖼𝗈𝗎𝗇𝗍 𝖨 𝗐𝖺𝗌 𝖺𝖻𝗅𝖾 𝗍𝗈 𝖾𝖺𝗋𝗇 ($4,150) 𝖺𝗌 𝗉𝗋𝗈𝖿𝗂𝗍𝗌 𝖾𝖺𝗋𝗇𝗂𝗇𝗀𝗌 𝗌𝗎𝖼𝖼𝖾𝗌𝗌𝖿𝗎𝗅, 𝖨 𝗌𝗎𝗋𝖾𝗅𝗒 𝗋𝖾𝖼𝗈𝗆𝗆𝖾𝗇𝖽 @Kunal_Cryptos 𝖿𝗈𝗋 𝖾𝗏𝖾𝗋𝗒𝗈𝗇𝖾 𝗐𝗁𝗈 𝗐𝖺𝗇𝗍𝗌 𝗍𝗈 𝗆𝖺𝗄𝖾 𝗆𝗈𝗇𝖾𝗒 𝗈𝗇 𝖽𝖺𝗂𝗅𝗒 𝖻𝖺𝗌𝗂𝗌 𝗈𝗎𝗍𝗌𝗂𝖽𝖾 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗃𝗈𝖻 𝗈𝗋 𝖻𝗎𝗌𝗂𝗇𝖾𝗌𝗌.𝖢𝗅𝗂𝖼𝗄 𝗈𝗇 𝗍𝗁𝖾 𝗅𝗂𝗇𝗄 𝖻𝖾𝗅𝗈𝗐 𝗍𝗈 𝖼𝗈𝗇𝗍𝖺𝖼𝗍 𝖠𝖽𝗆𝗂𝗇 𝖭𝗈𝗐 👇 Click Here To Join Click Here To Join
-
Дівчата хто писав що потрібні ліки можу привести їду 29.02 з України
-
Доброго часу! Бажаєте невеличку міцну паперову фігуру для свят, мітінгів чи просто для краси в домі? Тоді ви знаєте кому писати в особисті, мені!😊 Ціна від 45(Це сердце) до наскільки велика вийде фігура! Дякую за увагу!
-
Всем привет, кто может подсказать с работой на складе? Какая начальна ставка(+-) и сколько часов получатся за 2 недели(месяц)? Если есть какие-то варианты подскажите пожалуйста
-
This is wonderful guys investing in a safe platform that can only make you happy. I just invested $700 and I got back $7,500 in Just few hours of trading just tap on the link below to join the platform to get started @Steven_Donalld
-
Є варіант оренди кімнати в Ленглі в приватному будинку 950$ можна на короткий термін або довгостроково/без кредитної історії, пишіть якщо цікаво дам контакти
-
Доброго дня ! Працюю в найбільшій телекомунікаційній компанії Канади ROGERS як sales representative, а також керую громадською організацією "Характерник" у м.Київ, яка надає допомогу ЗСУ, лікарням та малозабезпеченим сім'ям на території України. Одже кому потрібні найкращі умови для підключення домашнього інтернету, телебачення, мобільного зв'язку чи консультація для розірвання контракту з наявним провайдером в межах Канади надсилайте питання в особисті повідомлення. Євген: +1 587 930 64 97; WhatsApp, Telegram. З вас - підключення, з нас - донат 5 $. Звіти на сторінках: Instagram Facebook
-
Дiзнайся свого ТЦКшника tck-leaks.com